Maksutapa otetaan Johkussa käyttöön syöttämällä maksutapakohtaiset asetukset (tilinumero, API-avain, kauppiastunniste jne.) ja klikkaamalla maksutapa valituksi ruksista.

Johkun omia sisäänrakennettuja maksutapoja ovat Ennakkomaksu/tilisiirto, Lasku ja Avoin tilaus.

Muut maksutavat ovat maksullisia palveluita, joiden käyttöön saamiseksi kauppiaan täytyy ensin tilata palvelu/tehdä maksunvälityssopimus palveluntarjoajan (Bambora, PayPal, Paytrail jne.) kanssa. Vasta tämän jälkeen ovat Johkuun tarvittavat kauppiastunnisteet/API-avaimet saatavilla.

Lisätietoa maksutavoista ja maksutapavälittäjistä löydät täältä.