Käytössä olevat maksutavat

Maksutapa otetaan Johkussa käyttöön syöttämällä maksutapakohtaiset asetukset (tilinumero, API-avain, kauppiastunniste jne.) ja klikkaamalla maksutapa valituksi ruksista.

Johkun perustamisvaiheessa kauppiaalle tarjotaan otettavaksi käyttöön Bambora PayForm.

Jos haluat kytkeä Bambora PayFormin myöhemmin kauppaasi, tilaa Bamboralta kauppiastunnukset, ja ilmoita että kyseessä on Johku-kauppa. Näin Bambora kytkee tunnukset Johkun kanavaan. Tunnusten saamisen jälkeen kirjaudu Bamboran asiakasportaaliin,  tarvittavat avaimet/tunnisteen löytyvät sieltä Alikauppiaat-otsakkeen alta.

Maksutapakohtaisten asetusten lisäksi kullekin maksutavalle voi asettaa €- tai %-määräisen maksutapalisän.

Lisätietoa maksutavoista ja maksutapavälittäjistä löydät täältä.