Checkout Finland Oy on OPhen kuuluva maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Checkout on tarjonnut maksunvälityspalveluita vuodesta 2009 ja on kasvanut tasaisella tahdilla siitä asti. Tällä hetkellä Checkout Finland Oy on asiakasmäärältään Suomen suurin internetissä toimiva suomalainen maksunvälityspalvelu. Vuonna 2014 Checkoutista tuli yrityskaupan myötä Osuuspankin tytäryhtiö.


Checkout tarjoaa palvelupakettien kautta parhaimmillaan seuraavat maksutavat:

 • Pankkipainikkeet
  Kaikki palvelupaketit tarjoavat mahdollisuuden maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla.
 • Luottokorttipainikkeet
  Osalla paketteja voit tarjota lisäksi mahdollisuuden maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.
 • Lasku- ja osamaksupalvelut
  Collector, Jousto ja Everyday ovat mahdollisia osassa paketteja.
 • GSM-maksaminen
  GSM-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.
 • Ennakkotilisiirto
  Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa tietokoneensa näytölle tilisiirtolomakkeen kuvan, jonka hän voi tulostaa tai muutoin ottaa maksutiedot talteen. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes Checkout saa pankilta tiedon siitä, että maksu on suoritettu. 


Tarkemmin: checkout.fi