Bambora PayForm on verkkokauppaan ja kaikkeen verkossa tapahtuvaan maksamiseen suunniteltu palvelu, joka voidaan ottaa käyttöön itsepalveluna tai täysin räätälöitynä ratkaisuna. Paybyway Oy on osa Bamboraa ja maailman johtavaan Ingenico Group:ia . Bambora on maksuratkaisujen asiantuntija, jonka palveluksessa on 520 työntekijää ja toimistot seitsemässä maassa Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Pohjois-Amerikassa. Bambora käsittelee vuosittain maksutapahtumia 30 miljardin euron arvosta.


Bambora tukee useita eri maksutapoja


Asiakkaasi voivat maksaa verkkopankkinsa kautta, luottokortilla, lompakolla. Voit luottaa maksutapojen hyvään valikoimaan myös tulevaisuudessa. Bambora lisää uusia maksutapoja niiden käytön yleistyessä.
Tällä hetkellä mukana ovat seuraavat maksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Diners Club, MobilePay, Masterpass, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Mash, Jousto ja Enterpay-yrityslasku. Tuoreimman listan maksutavoista voit tarkistaa Bambora Payformin sivustolta.


Bambora Payformin ottaminen käyttöön


Jos sinulla on jo olemassa oleva Bambora Payform -sopimus, ota yhteyttä tuki@johku.com niin pyydämme Bamboraa lisäämään kauppasi Johkun/Aptual Commerce alikauppiaaksi. Johku-kauppiaat ovat alikauppiaita sillä siten mahdollistetaan Johkun uniikit ominaisuudet kuten Jaetut kaupat.


Jos sinulla ei ole vielä Bambora Payform -sopimusta, ota yhteyttä Johku-tukeen, tuki@johku.com. Toimitamme sinulle kauppasi tiedoilla esitäytetyn maksunvälityssopimuksen web-linkkinä, jonka täyttämisen jälkeen Bambora käsittelee sopimuksen. 


Sen jälkeen kun sopimustekniset asiat on hoidettu kuntoon, saat Bamboralta tunnukset Payformin hallintaan. 

Kirjaudu sisään ja valitse Alikauppiaat-osio. Kopioi yksityinen salausavain ja yksityinen rajapinta-avain  ja syötä ne Johkun asetuksissa kohtaan Maksaminen/Bambora Payform.Bambora Payform -maksutavan asetukset löytyvät Johkun Asetukset -osion Maksaminen-sivulta. Klikkaa Bambora Payform saadaksesi kentät esille:


Bamboran transaktioraportit


Suoritusten/transaktioiden seuranta ja mahdolliset transaktioiden hyvitykset tehdään Bamboran omassa portaalissa, jonne kirjaudut omilla Bamboralta saamillasi tunnuksilla.

Bambora PayForm on myös Johkun strateginen kumppani


Bambora PayFormin integraatio on toteuttu Johkussa niin, että maksuprosessi sujuu niin suoraviivaisesti kuin mahdollista: Maksusuoritus tapahtuu kahdella klikkauksella tuotteen esittelysivulta. Bambora PayForm tarjoaa myös Johkun käyttäjille tärkeimmät maksutavat verkkopankeista korttimaksuihin ilman kuukausimaksua kiinteällä 2,5% komissio tilauksen arvosta. Ja mikäli volyymit kasvavat kymmeniin tuhansiin vuodessa, löytyy Bambora PayFormilta markkinoiden kilpailukykyisimmät tuotteet myös isompiin volyymeihin.