PayPal on yksi suurimmista kansainvälisistä maksuvälittäjistä, joka tarjoaa maksutapoina yleisimmät luottokortit (Visa, MarsterCard ja American Express, Discover) sekä PayPal-tilin.

Tutustu Paypaliin tarkemmin: paypal.com

Paypal-maksutavan kytkeminen Johkuun

1. Luo PayPal-tili: paypal.com

2. Hae PayPalista Johkuun kytkettävätyAPI-tiedot

• Klikkaa NVP/SOAP API integration (Classic) -kohdasta Manage API Credentials

• Valitse Request API signature -vaihtoehto ja klikkaa Agree and Submit

• Klikkaa API Username, API Password ja Signature -kohdista Show, jotta saat tunnukset esille. Kopioi ne.

3. Aseta PayPal-asetukset Johkussa

• Kirjaudu Johkuun ja mene Asetukset > Perusasetukset > Maksaminen-sivulle
  • Klikkaa PayPal-otsikkoa niin saat asetukset auki
  • Valitse Näytä maksuvaihtoehdot-kohtaan valinta, mitkä Paypal-maksutavat näytetään tilaussivulla
    • PayPal-tili ja luottokortit = Tulee esille Paypal(tili) -painike sekä Paypal-luottokortit -painike
    • Paypal-tili = Tulee esille vain Paypal(tili) -painike
    • Paupal-luottokortit = Tulee esille vain Paypal-luottokortit -painike
  • Syötä/liitä kopioimasi PayPalin API tiedotniille varattuihin kenttiin
    • Käyttäjä = API Username
    • Salasana = API Password
    • Signature = Signature
  • Klikkaa PayPal-otsikkorivillä täppä valituksi
  • Tallenna

PayPalin maksubannereita/logoja ei aseteta itse Johkuun vaan ne tulevat automaattisesti esille kun PayPal on kytketty Johkussa käyttöön.

4. Testaa PayPalilla ostamista Johkussa

• Luo testitilaus ja valitse PayPal-tili/PayPal-luottokortit maksutapa;  jos Tilaa-napin jälkeen avautuu PayPal-tilin kirjautuminen/PayPal-luottokorttimaksaminen niin tiedot on oikein syötetty Johkuun ja PayPal-maksaminen käytössä