Resursseja luot ja hallinnoit Tuotteet-osion Resurssit-välilehdellä.  Joitakin resurssin asetuksia (mm. kapasiteetti ja saatavuus/varastosaldo) voit muokata myös suoraan tuotesivun Sataavuus-välilehdellä (pl. resurssipoolissa olevat resurssit)


Johkussa kaikilla varattavilla tuotteilla täytyy olla resurssi, jotta tuotetta voi varata. Resurssi on varauksen fyysinen kohde, esimerkiksi retkipyörä tai mökki, tai vaikkapa tietty aktiviteetti. Resurssi määrittelee tuotteen saatavuuden eli milloin tuote on varattavissa ja millainen on kapasiteetti. 


Varattavien tuotteiden resurssien käyttöön liittyy muutamia huomioita:

  • Varattavaan tuotteeseen täytyy luoda/liittää ainakin yksi resurssi, jotta varaaminen ylipäätään onnistuu
  • Saman resurssin voi liittää usean varattavaan tuotteeseen – silloin näiden tuotteiden varaukset tehdään liitetyn resurssin varauskalenterin mukaan
  • Tuotteen voi varata vain silloin kuin kaikki tuotteeseen liitetyt resurssit ovat vapaana


Ostettava tuote -tyyppisellä tuotteella on tietynlainen Ostetava -tyyppinen resurssi, johon ei synny varauksia vaan sillä on vain varastosaldo. Ostettava -tyyppistä resurssia ei voi käyttää varattavalla tuotteella eikä varattavan tuotteen resurssia ostettava tuote -tyyppisellä tuotteella.


Aukioloajat on resurssi jolla ainoastaan rajoitetaan varattavan tuotteen aikamääräistä saatavuutta esimerkiksi kaupan aukiolojen mukaan; tällä resurssilla on ainoastaan Varattavissa-kohta. Tätä resurssia on käytetään varattavilla tuotteilla "lisäresurssina" eli tuotteella on liitettynä oma resurssi sekä aukioloajat-resurssi


Resurssipooli on "resurssien ryhmä" jota käytetään silloin kun samanaikaisesti on varattavissa useita samanlaisia kohteita, esim. mökkejä tai polkupyöriä.

Lue tarkemmin