Viestit-välilehdellä voit luoda samankaltaisia ajastettuja asiakasviestejä kuin tuotteissa.

Resurssin ajastetut viestit liittyvät nimenomaan itse resurssiin: esimerkiksi mökin PIN-koodi tai resurssia koskeva palaute.

Resurssikohtaisen ajastetun viestin luominen

• Resurssin Viestit-välilehdellä klikkaa Lisää viesti
    • Viestin nimi näkyy viestin otsikkona sähköpostiviesteissä
    • Voit valita viestin tyypiksi joko tekstiviestin (SMS) tai sähköpostin
      Tekstiviesteistä peritään voimassaolevan hinnaston mukainen maksu
    • Valitse viestin lähetyksen ajankohta syöttämällä minuuttimäärä ja valitsemalla viestin lähetyksen ehto valintalistasta, esim. varauksen tekemisen jälkeen tai ennen varauksen alkua
    • Kirjoita viestin sisältö Viesti-kohtaan
    • Katso viestien mallipohjia täältä. PS. Voit käyttää tuote-/resurssiviesteissä myös tageja.
  • Klikkaa Ok ja tallenna resurssi.

Resurssiviestin liittäminen tuoteviestiin

Resurssikohtaisen viestin voi tehdä myös liitetty-tyyppisenä. Tämä tarkoittaa että resurssiviesti liitetään tagin avulla osaksi tuoteviestiä sen sijaan että se lähetettäisiin erillisenä viestinä. Tämä on kätevää silloin kun viestittävää on paljon ja halutaan vähentää asiakkaalle menevien viestien määrää.

• Valitse tyypiksi liitetty
  • Kirjoita Tagi-kohtaan tagisana, jota myöhemmin käytät tuoteviestiin liittämisessä. Ääkköset eivät toimi tagissa.
  • Kirjoita Viesti-kohtaan viestiosa, joka liitetään tuoteviestiin
  • Klikkaa Ok ja tallenna

Sen jälkeen tuotesivulla luodaan tai muokataan tuotteen viestiä (Viestit-välilehti), ja syötetään sinne resurssiviestin tagisana aaltosulkeiden { } sisään kohtaan, johon resurssiviesti-osa halutaan liittää:

Klikataan Ok ja tallenna. Nyt asiakkaalle lähtee tuoteviesti, joka sisältää resurssiviestin.

Resurssi-/tuoteviestien lähetysten seuranta

Johkun valikossa Ajastetut notifikaatiot-sivulla voit tarkistaa, mitä tuotteen tai resurssin asiakasviestejä on lähetetty ja mitä on lähdössä. Viestien sisältö ei näy tässä listassa, vaan pelkästään viestin otsikko, lähetysaika, vastaanottajan sähköpostiosoite/puhelinnumero ja nimi sekä lähetyksen status. Lisäksi huomiona että listaus ei huomioi kieliversioita, vaan viestinm otsakkeet näkyvät tässä suomeksi, vaikka itse viesti olisikin lähtenyt asiakkaalle muulla kielellä.