Johkussa tuotteiden näkyvyyttä julkisesti määrittää

1. Näytä kauppapaikassa- valinta JA
  2. Tuotteiden liittäminen tuoteryhmiin ja ko. ryhmien asettaminen esille (Johku kauppapaikkaa käytettäessä)
  3. Arkistointi

Jos tuote ei näy, tarkista:

• Onko tuotteella Näytä kauppapaikassa -valinta?
    • Tämä valinta löytyy kunkin tuotteen Myyntikanavat-välilehdeltä
    • Ilman tätä valintaa tuote ei näy julkisesti eikä sitä voi myöskään esikatsella Esikatsele kauppapaikassa -painikkeella
    • Tämä valinta koskee tuotteiden julkaistumista myös Johkun tuoteupotuksia tai integraatioita käytettäessä, eli ei rajoitu pelkästään kauppapaikalla näkymiseen

• Onko tuote liitettynä tuoteryhmään?
    • Kauppapaikalla tuotteet tuodaan esille tuoteryhmien kautta, jotka toimivat kategorioina/otsakkeina kauppapaikalla
    • Tuoteryhmän luomisesta ja tuotteiden liittämisestä tuoteryhmään löydät ohjeet täältä

• Onko tuoteryhmällä Näytä kauppapaikassa -valinta?
    • Tuotteiden lisäksi myös tuoteryhmät tarvitsevat "julkaisun" Näytä kauppapaikassa -valinnan kautta
    • Valinta löytyy tuoteryhmän Myyntikanavat-välilehdeltä

• Onko tuoteryhmä asetettu esille kauppapaikalle?
    • Johkun Kauppapaikka-osiossa saat asetettua tuoteryhmiä kauppapaikan etusivulle nostoiksi, ja valittua mitä näytetään valikossa
    • Ilman kauppapaikalle esille asettamista tuoteryhmät ja niihin liitetyt tuotteet eivät näy

• Onko tuote arkistoitu?
    • Arkistoi tuote -painikkeen klikkaaminen tuotesivulla muuttaa tuotteen arkistoiduksi, jolloin se ei enää näy julkisesti
    • Arkistoidut tuotteet eivät näy myöskään Tuotteet-sivulla ilman Näytä: Arkistoidut -valintaa
    • Arkistoidun tuotteen saa palautettua esille klikkaamalla tuotesivulla Julkaise tuote