Valitse etusivun nostotuoteryhmät

Nostot ovat kauppapaikan etusivulle laitettuja tuotteita, joille haluat erityishuomion.

• Nostotuoteryhmä näkyy etusivulla omana otsikkonaan, jonka alle tulevat ko. tuoteryhmän tuotteet kuvan, esittelyn ja osto/varauspainikkeen kera
  • Jos olet lisännyt tuoteryhmälle kuvauksen, se näytetään otsakkeen alapuolella
    • Klikkaa lisää tuoteryhmä ja valitse tuoteryhmä jonka haluat nostoiksi kauppapaikan etusivulle. Toista kunnes olet valinnut kaikki nostoiksi haluamasi tuoteryhmät
      • Muista tarkistaa että sekä tuoteryhmällä että sen tuotteilla on valittuna "Näytä kauppapaikassa" (ko. sivujen Myyntikanavat-välilehti), muuten ne eivät tule kauppapaikalle esille
    • Jos haluat rajata näytettäväksi vain osan nostotuoteryhmän tuotteista, syötä tuotelukumäärä oikeanpuoleiseen kenttään
      • Rajausta kannattaa käyttää silloin kun nostotuoteryhmissä on paljon tuotteita ja nostot halutaan pitää kompakteina