Haluatko houkutella uusia kauppiaita mukaan myyntikanavaasi?

Kauppapaikalle on mahdollista saada esille Rekisteröidy kauppiaaksi -painike, jonka kautta toinen yritys voi joko rekisteröityä Johku-kauppiaaksi ja samalla liittyä myyntikanavaasi, tai pelkästään liittyä myyntikanavaasi eli kun ko. yrityksellä on jo olemassa oma Johku-kauppa.

Painike tulee esille kauppapaikan footerin oikeaan laitaan, eli näkyy jokaisella kauppapaikkasi sivulla.

Painikkeesta avautuu Rekisteröidy kauppiaaksi -sivu, [kaupantunniste].johku.com/joinchannel, jossa kauppias voi valita rekisteröitymisensä tai pelkän myyntikanavaasi liittymisensä.

Sivulla esitetään rekisteröinti- ja myyntikanavaan liittymispainikkeiden lisäksi

• Myyntikanavasi esittely/pitkä kuvaus (jos syötetty)
  • Asiakasprofiili (jos syötetty)
  • Myyntikanavasi ehdot (jos syötetty) sekä kauppasi oletuskomissio

Nämä tiedot määräytyvät Asetukset > Myyntikanava-asetukset > Oma myyntikanava -kohdasta.

Rekisteröidy kauppiaaksi -painikkeen esille asettaminen kauppapaikallesi

• Navigoi Asetukset > Myyntikanava-asetukset > Oma myyntikanava -sivulle ja klikkaa kohta "Julkaise uusien kauppiainen rekisteröityminen kanavaasi kauppapaikallasi" -kohta valituksi. Tallenna

• Navigoi Asetukset > Kauppapaikka > Etusivu -sivulle ja klikkaa kohta "Näytä kauppiaaksi rekisteröitymisen linkki päävalikossa" valituksi. Tallenna

• Näiden asetusten jälkeen Rekisteröidy kauppiaaksi -painike ja siitä avautuva joinchannel-sivu näkyvät kauppapaikallasi.

Jos et halua Rekisteröidy kauppiaaksi -painiketta esille kauppapaikkasi footeriin, vaan ennemmin käyttää suoraa [kaupantunniste].johku.com/joinchannel -linkkiä asetettuna esim. sisältö-tyyppisen tuotteen tekstiin, jätä "Näytä kauppiaaksi...." -kohta valitsematta.

Mitä Rekisteröity kauppiaaksi -painikkeista tapahtuu?

Olen jo Johku-kauppias

• Käyttäjä valitsee tämän vaihtoehdon mikäli hänellä on jo oma Johku-kauppa olemassa
  • Avautuu kirjautumiskentät joihin käyttäjä syöttää sähköpostin ja salasana joilla hän kirjautuu Johku-kauppaansa
  • Kirjaudu-painikkeesta käyttäjä ohjautuu Johku-kauppaansa jossa näkyy notifikaatio että liittymishakemus kauppiaan myyntikanavaan on lähetetty
  • Tämän jälkeen prosessi jatkuu kuten normaalisti eli

Rekisteröidy kauppiaaksi

• Käyttäjä valitsee tämän vaihtoehdon mikäli hänellä ei ole Johku-kauppaa entuudestaan
  • Avautuu kauppiaaksi rekisteröitymisen kentät joihin käyttäjä syöttää tietonsa sekä haluamansa kaupan nimen ja tunnisteen. Käyttäjän tulee myös hyväksyä voimassa olevat ehdot eli Johkun palvelusopimus ja mahdolliset toisen kauppiaan ehdot
  • Vahvista-painikkeen jälkeen avautuu käyttäjän luoma Johku-kauppa jossa notifikaatio että liittymishakemus kauppiaan myyntikanavaan on lähetetty
  • Tämän jälkeen prosessi jatkuu kuten normaalisti eli