Kun haluat saada tuotteesi esille ja myyntiin toisen Johku-kauppiaan myyntikanavaan:

• Klikkaa Asetukset > Myyntikanavat -sivulla ”Hae pääsyä Johku-pohjaiseen myyntikanavaan
    • Syötä sen Johku-kaupan tunniste, johon haet pääsyä. Huom, pelkkä tunniste, ei koko kaupan osoitetta. Esimerkiksi tervarumpu.johku.com -kaupan tunniste on tervarumpu.
    • Kirjoita vapaasanainen hakemuksen liitteeksi tuleva viesti

• Odota, että Johku-kauppias hyväksyy pyyntösi ja kutsuu sinut kauppaansa
  • Kun pyyntö on hyväksytty, näet hakemasi myyntikanavan Asetukset-osion myyntikanavalistauksessa. Kuittaa myyntikanavan käyttöönotto klikkaamalla myyntikanava auki ja kanavan esittelytekstin jälkeen olevaa painiketta "Ota käyttöön"
  • Tämän jälkeen näet  tuotesivujen Myyntikanavat-lehdellä ko. Johku-kaupan omana otsikkonaan ja sen alla tuoteryhmät, jotka kauppa on julkaissut muille kauppiaille näytettäväksi

• Valitse tuoteryhmästä se/ne, joissa haluat tuotteesi näkyvän. Tee tuoteryhmäkohtainen valinta kaikilla niillä tuotesivuilla, jotka haluat kauppaan esille.
  • Tämän jälkeen tuotteesi tulevat hakemaasi Johku-kauppapaikalle esille ja ostettavaksi
    • Kauppasi yhteystiedot näkyvät Kauppias-kohdassa tuotesivulla
    • Tuotetiedot ovat samat kuin omassa kaupassasi
    • Lisäksi kauppasi logo tulee esille tuoteryhmäsivun tuotenostoissa

Esimerkki:

• Johku-kauppias Tervarumpu on hyväksytty Johku-kauppiaan Repoveden kansallispuisto myyntikanavaan
  • Tervarumpu näkee tuotesivujensa Myyntikanavat-välilehdellä kaikki Repoveden kansallispuiston omasta Johkustaan jakamat tuoteryhmät
  • Tervarumpu on valinnut tuotteensa Pihkapirtti näytettäväksi Karhulahden ja Olhavan alue -tuoteryhmässä
  • Pihkapirtti tulee esille Repoveden kansallispuiston Johkussa allamainitusti

Valikossa Pihkapirtti näkyy tuoteryhmäotsikon alla:

Tuoteryhmäsivulla (ja etusivulla jos tuoteryhmä on siellä laitettu nostoksi) Pihkapirtti näkyy Repoveden kansallispuiston omien tuotteiden rinnalla. Pihkapirtissä näytetään Tervarummun logo.

Tuotesivulla näkyvät Tervarummun Johkusta tulevat Pihkapirtin tuotetiedot ja kauppiaana Tervarumpu: