Ostettava tuote on kiinteähintainen tuote, joka toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla.


Aseta hinta ostettavalle tuotteelle Hinnat-välilehdellä


  • Syötä tuotteelle yksikköhinta
  • Valitse arvonlisäverokanta
  • Valitse tuotteelle sallitut toimitustavat


Ostettavilla tuotteilla täytyy olla sallittuna ainakin yksi yhteinen toimitustapa, sillä toimitustapa valitaan tilauksen yhteenvetosivulla. Jos tilaukseen on valittu esim. kaksi eri ostettavaa tuotetta mutta kummallakin on eri toimitustapa, asiakas ei voi valita toimitustapaa tilaukseensa. Toimitustavan asetettu hinta on kiinteä riippumatta tilauksella olevien tuotteiden määrästä.

Toimitustapojen määrittely/lisäys tapahtuu Asetukset-osion Toimitustavat-välilehdellä, mitä kautta toimitustavat tulevat valittaviksi tuotteille. Huomioi että toimitustavan nimi on kieliversioitava teksti.

Vinkit: 

  • Asiakkaat selvittävät nopeasti yhdellä Google-haulla tuotteen hintakilpailun ja ajautuvat helposti toiseen kauppaan, mikäli tuote on saatavilla muualta edullisempaan hintaan. Tee siis itse myös nopea hintakilpailutarkistus, ennenkuin teet hintapäätöksen ja tallennat sen Johkuun.
  • Tämän päivän saturoituneilla markkinoilla monet verkkokaupat ovat luopuneet kokonaan tai osittain toimituskuluista ja sisällyttäneet sen tuotteen tai ostoskorin katerakenteeseen.