Disconnected-tila yleisimmin kertoo että käytössäsi on vanhentunut Johku Printer -sovellus.

Päivität sen näin:

• Poista olemassaoleva Johku Printer -sovelluksen asennus koneeltasi (Uninstall). Jos koneella on asennettuna useampia versioita Johku Printeristä, poista ne kaikki
  • Mene tämän jälkeen osoitteeseen https://johkuprinter.jalusta.com/ ja lataa uusin Johku Printer -versio klikkaamalla Download
  • Anna johkuprinter setup.exe:n latautua ja asentua koneellesi
    • Salli latautuminen/asentuminen tarvittaessa Run anyway/Asenna silti -valinnoin, mikäli popup estää asentumisen
  • Klikkaa asentunut Johku Printer auki
  • Mikäli kirjautuminen ja tulostinvalinnat ovat tyhjentyneet
    • Kirjaudu Johku Printeriin Johku-tunnuksin (ylläpitäjä-oikeustaso)
    • Valitse tulostin ja tee tulostusleveys- ja muut valinnat
  • Testaa tulostusta tulostamalla esim. vanhan transaktion kuitti