Jos käytät Johkun uudessa hallinnassa kassaympäristöä kiinteällä käyttöliittymällä, niin ko. käyttöliittymä on "lukittu" koneesi selaimeen selaimen tunnisteella. Jos tyhjennät ko. selaimesta historiatiedot, välimuistin tai keksit (cookies), niin tämä tunnistetieto vaihtuu, minkä seurauksena et pääse enää oikeaan käyttöliittymään eikä tulostaminen ja maksupäätteen käyttö välttämättä onnistu.

Tällaisissa tilanteissa kiinteään käyttöliittymään tarvitaan selaimen uusi tunniste. Uusi tunniste selaimelle generoituu automaattisesti mutta se täytyy lisätä manuaalisesti käyttöliittymätietoon seuraavasti:

1. Mene app.johku.com/[kaupantunniste] -osoitteeseen kassakoneesi selaimella, mutta älä kirjaudu Johku-tunnuksillasi, vaan kopioi talteen näytöllä näkyvä Tunniste-tieto (kirjain/lukusarja)

2. Mene kassakoneesi toisella selainohjelmalla tai kokonaan toisella koneella app.johku.com/[kaupantunniste] -osoitteeseen, kirjaudu tunnuksillasi ja valitse Ylläpito
    • Klikkaa valikosta Asetukset > Johku App > Käyttöliittymät
    • Klikkaa Käyttöliittymät-sivulta auki se käyttöliittymä jota olet käyttänyt kassakoneellasi
    • Syötä/liitä Tunniste-kohtaan kopioimasi Tunniste-tieto
    • Tallenna

3. Palaa selaimeen josta kopioit tunnisteen ja kirjaudu Johku-tunnuksillasi
  4. Selaimeen avautuu käyttöliittymäsi kassanäkymä ja tulostaminen/maksupäätteen käyttö sujuu entiseen tapaan