Hintaportaat mahdollistavat varattavan tuotteen ikään tai muuhun jaotteluun perustuvan hinnoittelun. Hintaportaiden käyttöönotto tuo tuotteen hintarivin tietoihin esille hintaportaiden mukaiset hintakentät perushinnan ohelle.

Hintaportaita voit käyttää myös asettamaan Kappale-/henkilömäärävalitsimelle haluttu otsikko silloin kun tuotteen resursseja on vain yksi kappale käytössä (jos resursseja on useampia kappaleita eli tuotteessa on käytössä resurssipooli, voit asettaa haluamasi otsikon suoraan Kappalemäärävalitsimen otsikko-kenttään).

Hintaportaiden luonti

Hintaportaita hallinnoidaan Johkussa Asetukset > Maksaminen -sivulla.

• Klikkaa Lisää hintaporras
  • Anna hintaportaalle haluamasi nimi
  • Tallenna

Voit luoda uusia hintaportaita tai muokata olemassa olevia klikkaamalla niitä ja muokkaamalla sitten nimeä.

Aikuiset, Lapset (alle 18v) ja Lapset 0-3v -hintaportaat ovat kiinteitä Johkussa eli niitä ei voi poistaa mutta nimen voi muokata.

PS. Huomioi että hintaportaat ovat kieliversioitavia sisältöjä; muuta muissa käyttämissäsi kieliversioissa hintaportaan nimi ko. kielelle.

Hintaportaiden käyttöönotto

Hintaportaiden käyttöönotto tapahtuu tuotesivun Hinnat-välilehdellä.

• Klikkaa halutut hintaportaat valituiksi tuotesivulla Hintaportaat-otsikon alta
  • Klikkaa hintariviä
  • Syötä hintaportaiden mukaisiin kenttiin hinta
  • Tallenna
  • Toista sama tuotteen kaikille hintariveille

Lue hintaportaiden käyttämisestä / vaikutuksesta tuotteen hinnoitteluun täältä

Hintaportaiden käyttö kappalemäärävalitsimen otsikkona

• Luo haluamasi hintaporras
  • Klikkaa se tuotteelle käyttöön
  • Aseta tuotteen hintarivillä ko. hintaportaaseen hinnaksi 0 ja klikkaa Ok