Hintaportaat mahdollistavat ikään tai muuhun jaotteluun perustuvan hinnoittelun. Hintaportaiden käyttöönotto tuo tuotteen hintarivin tietoihin esille hintaportaiden mukaiset hintakentät perushinnan ohelle.

Hintaportaita hallinnoidaan Johkussa Asetukset > Maksaminen -sivulla.

Voit luoda uusia hintaportaita tai muokata olemassa olevia klikkaamalla niitä ja muokkaamalla sitten nimeä.

Aikuiset, Lapset (alle 18v) ja Lapset 0-3v -hintaportaat ovat kiinteitä Johkussa eli niitä ei voi poistaa mutta nimen voi muokata.

Hintaportaiden käyttöönotto tapahtuu tuotesivun Hinnat-välilehdellä.

• Klikkaa halutut hintaportaat valituiksi tuotesivulla Hintaportaat-otsikon alta
  • Klikkaa hintariviä
  • Syötä hintaportaiden mukaisiin kenttiin hinta
  • Tallenna
  • Toista sama tuotteen kaikille hintariveille

Lue hintaportaiden käyttämisestä / vaikutuksesta tuotteen hinnoitteluun täältä

Huom! Hintaportaiden nimet ovat kieliversioitavia sisältöjä - voit kieliversiossa suoraan muokata hintaportaan nimen ko. kielelle. Esimerksiksi Englanti-kieliversiossa Aikuiset-portaan nimeksi Adults. Oletuksena portaiden nimet näkyvät kieliversioissa samoina kuin suomenkielisellä puolella eli suomeksi.