Varaukset-sivulla listataan yleiskatsauksena kaupan varattavien tuotteiden varaustilanne 7 pv eteenpäin.

Yksittäiseen varaukseen pääse klikkaamalla varausta listalta.

Yläreunan hakuvaihtoehdoista voit hakea tiettyä varausta hakusanalla tai aikavälillä.

Varauksista esitellään niiden perustiedot:

• Varauksen alkamisaika
  • Varauksen päättymisaika
  • Varattu tuote tai mökki
  • Asiakkaan nimi
  • Varauksen huone-/tuotemäärä
  • Varauksen henkilömäärä
  • Varauksen tunnistenumero
  • Varauksen lisätiedot
  • Varaukseen kohdistuva resurssi

Varauksen Info-merkistä klikkaamalla saa esille varaukseen liitetyn resurssin.

Luo varaus-painikkeen kautta voit luoda tuotteelle varauksen manuaalisesti Johkuun; valitse tuote ja klikkaa Luo varaus, niin saat varauslomakkeen täytettäväksi.
HUOM! Tämän lomakkeen kautta tehdystä varauksesta ei lähde asiakkaalle notifikaatioita sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Poista valitut -painike poistaa valitut varaukset kokonaan.

Lataa Excel-tiedosto -painikkeella voit ladata kaikki kaupan varaukset yhtenä tiedostona.