Nettimokki.com

Nettimökistä löytyy Suomen kattavin vuokramökkivalikoima.

Yrityksen omat nettisivut harvoin tavoittavat kovin suurta kävijäyleisöä. Nettimökki on valtakunnallinen palvelu jolla tavoitat helposti suuret kohderyhmät. Palvelua kehitetään vahvasti ulkomaalaiset Suomeen suuntaavat matkailijat huomioiden, kuitenkaan kotimaanmatkailua unohtamattajatkuvasti ja myös kieliversioita lisätään vuoden 2024 aikana.

Matkailijat käyttävät nettiä valtavalla kirjolla erilaisia päätelaitteita. Mobiilin merkitys kasvaa jatkuvasti. Siksi Nettimökki on alusta asti suunniteltu toimimaan aina kännykästä TV-ruudulle.

Nettimokki.com on Johkun strateginen kumppani

Kun olet perustanut matkailutuotteen Johkuun, sinun tarvitsee vain kytkeä myyntikanava päälle ja Johku huolehtii tuotteesi Nettimokki.com palveluun laajempien yleisöjen eteen. Ja mikä parhainta, myyntiprosessi on myös täysin integroitu ja asiakas voi maksaa varauksensa suoraan Nettimökissä käyttämällä sinun Johkua.

Huomioi että Nettimokki.com:n kautta syntyneistä tilauksista Nettimökki veloittaa kauppiasta suoraan ehtojensa mukaisella komissiolla.

Nettimokki.com myyntikanavan kytkeminen

Nettimokki.com -kanavan kytkeminen päälle tapahtuu valitsemalla Asetukset > Myyntikanava-asetukset > Myyntikanavat -sivulla klikkaamalla Nettimökki-kohdassa täppä

Kytkeytyminen Nettimökkiin ei tapahdu välittömästi vaan vaatii ensin Nettimökin hyväksynnän.

Nettimökki-myyntikanavan käyttöönkytkennän jälkeen valitse tuotekohtaisesti, mitä tuotteita haluat Nettimökki-portaaliin esille.

Valinta tehdään kunkin tuotesivun Myyntikanavat-välilehdellä valitsemalla "Näytä Nettimökissä" -kohta. Nettimökki-portaaliin saa esille vuokramökki/vuokrattava majoitustyyppisiä tuotteita. Katso tuotekohtaiset huomiot alempaa tältä sivulta.

Kanavan kytkeminen pois käytöstä

Mikäli syystä tai toisesta haluat poistaa Nettimokki.com -kanava käytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kytkemme kanavan pois käytöstä kaupassasi.

Tuotteen asettaminen esille Nettimökkiin

Nettimökkiin voit asettaa

• Majoitustuotteita

Ennenkuin kytket tuotteen kanavaan, sinun tulee huolehtia että

• Kauppasi on valmis vastaanottamaan tilauksia: asetukset tulee olla kaikilta osin kunnossa, maksutavat kytkettynä ja viestintä sekä ehdot määriteltynä
  • Tuotteesi on hinnoiteltu
  • Tuotteesi saatavuus on määritelty
  • Tuotteesi kaikki tarvittavat tiedot syötetty

Kun em. kohdat ovat kunnossa, voit huoletta kytkeä kanavan tuotteeseen. Kun klikkaat tallenna, siirtyvät kaikki tiedot kohteestasi Nettimokki.com portaaliin.

Kohteesta tarvittavat tiedot ja sisällöt

Kaikki tarvittavat tiedot syötetään tuotteen muokkauksessa.

Nettimokki.com käyttää seuraavia tuotetietoja kohdesivun muodostamisessa:

• Tuotteen nimi*
  • Lyhyt- ja yleiskuvaus*
    • yleisesittely max 6000 merkkiä
  • Osoitetiedot*
    • katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, kunta, maa
  • Sijainti*
    • pituus- ja leveysaste
  • Lisätiedot-välilehden muut perustiedot, ominaisuudet, liikenneyhteydet ja välimatkat sekä tagit
  • Hinnat*
    • Nettimokki.com käyttää suoraan Johkun myyntiprosessia, joten tuote on suoraan ostettavissa Nettimökistä ilman erillisiä prosesseja
  • Kuvat
    • Nettimokki.com käyttää suoraan Johkuun tallennettuja kohdekuvia. Kuvien tulee olla laadukkaita ja mahdollisimman isoja kooltaan, sillä niitä käytetään varsin monipuolisesti visualisoimaan vuokramökkiäsi
  • Kaupan yleiset vahvistusviestit*

* =pakollinen tieto

Nettimokki.com yhteistyösopimus ja yleiset ehdot

Kytkiessään Nettimökki-myyntikanavan päälle Johkussa, yrittäjä sitoutuu Alma Media Suomi Oy:n yhteistyösopimukseen ja siihen liittyviin yleisiin ehtoihin.