Gofinland.fi

Gofinlandista löytyy Suomen kattavin vuokramökkivalikoima.

Yrityksen omat nettisivut harvoin tavoittavat kovin suurta kävijäyleisöä. Gofinland on valtakunnallinen palvelu jolla tavoitat helposti suuret kohderyhmät. Palvelua kehitetään vahvasti ulkomaalaiset Suomeen suuntaavat matkailijat huomioiden, kuitenkaan kotimaanmatkailua unohtamatta.

Matkailijat käyttävät nettiä valtavalla kirjolla erilaisia päätelaitteita. Mobiilin merkitys kasvaa jatkuvasti. Siksi Gofinland on alusta asti suunniteltu toimimaan aina kännykästä TV-ruudulle.

Gofinland.fi on Johkun strateginen kumppani

Kun olet perustanut matkailutuotteen Johkuun, sinun tarvitsee vain kytkeä myyntikanava päälle ja Johku huolehtii tuotteesi Gofinland.fi palveluun laajempien yleisöjen eteen. Ja mikä parhainta, myyntiprosessi on myös täysin integroitu ja asiakas voi maksaa varauksensa suoraan Gofinlandissa käyttämällä sinun Johkua.

Huomioi että Gofinland.fi:n kautta syntyneistä tilauksista Godinland veloittaa kauppiasta suoraan ehtojensa mukaisella komissiolla.

Gofinland.fi myyntikanavan kytkeminen

Gofinland.fi-kanavan kytkeminen päälle tapahtuu valitsemalla Asetukset > Myyntikanava-asetukset > Myyntikanavat -sivulla klikkaamalla Godinland-kohdassa täppä

Kytkeytyminen Gofinlandiin ei tapahdu välittömästi vaan vaatii ensin Gofinlandin hyväksynnän.

Gofinland-myyntikanavan käyttöönkytkennän jälkeen valitse tuotekohtaisesti, mitä tuotteita haluat Gofinland-portaaliin esille.

Valinta tehdään kunkin tuotesivun Myyntikanavat-välilehdellä valitsemalla "Näytä Gofinlandissa" -kohta. Gofinland-portaaliin saa esille vuokramökki/vuokrattava majoitus sekä aktiviteetti -tyyppisiä tuotteita. Katso tuotekohtaiset huomiot alempaa tältä sivulta.

Kanavan kytkeminen pois käytöstä

Mikäli syystä tai toisesta haluat poistaa Gofinland.fi-kanava käytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kytkemme kanavan pois käytöstä kaupassasi.

Tuotteen asettaminen esille Gofinlandiin

Gofinlandiin voit asettaa

• Majoitustuotteita
  • Aktiviteetteja

Ennenkuin kytket tuotteen kanavaan, sinun tulee huolehtia että

• Kauppasi on valmis vastaanottamaan tilauksia: asetukset tulee olla kaikilta osin kunnossa, maksutavat kytkettynä ja viestintä sekä ehdot määriteltynä
  • Tuotteesi on hinnoiteltu
  • Tuotteesi saatavuus on määritelty
  • Tuotteesi kaikki tarvittavat tiedot syötetty

Kun em. kohdat ovat kunnossa, voit huoletta kytkeä kanavan tuotteeseen. Kun klikkaat tallenna, siirtyvät kaikki tiedot kohteestasi Gofinland.fi portaaliin.

Kohteesta tarvittavat tiedot ja sisällöt

Kaikki tarvittavat tiedot syötetään tuotteen muokkauksessa.

Gofinland.fi käyttää seuraavia tuotetietoja kohdesivun muodostamisessa:

• Tuotteen nimi*
  • Lyhyt- ja yleiskuvaus*
    • yleisesittely max 6000 merkkiä
  • Osoitetiedot*
    • katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, kunta, maa
  • Sijainti*
    • pituus- ja leveysaste
  • Lisätiedot-välilehden muut perustiedot, ominaisuudet, liikenneyhteydet ja välimatkat sekä tagit
  • Hinnat*
    • Gofinland.fi käyttää suoraan Johkun myyntiprosessia, joten tuote on suoraan ostettavissa Gofinlandista ilman erillisiä prosesseja
  • Kuvat
    • Gofinland.fi käyttää suoraan Johkuun tallennettuja kohdekuvia. Kuvien tulee olla laadukkaita ja mahdollisimman isoja kooltaan, sillä niitä käytetään varsin monipuolisesti visualisoimaan vuokramökkiäsi
  • Kaupan yleiset vahvistusviestit*

* =pakollinen tieto

Gofinland.fi yhteistyösopimus ja yleiset ehdot

Kytkiessään Gofinland-myyntikanavan päälle Johkussa, yrittäjä sitoutuu Alma Mediapartners Oy:n yhteistyösopimukseen ja siihen liittyviin yleisiin ehtoihin.