Johkussa käyttöliittymällä tarkoitetaan näkymää joka avautuu selaimeesi kun kirjaudut Johkuun.

Käyttöliittymä voi olla joko kelluva tai kiinteä.

• Kelluva = käyttöliittymää voi käyttää samanaikaisesti eri koneilla, selaimissa ja saman selaimen eri välilehdillä
  • Kiinteä = käyttöliittymää voi käyttää vain yhden koneen yhdellä selaimella kerrallaan

Käyttöliittymän kelluvaksi tai kiinteäksi

Tarkista ensin, mikä käyttöliittymäsi on tällä hetkellä, mikäli se ei ole tiedossasi

• Klikkaa vasemmalta valikon yläosasta kaksi suorakaidetta -kuvaketta

• Ko. kuvakkeesta avautuu ikkuna, josta näet Nimi-kohdasta sen käyttöliittymän, jota käytät tällä hetkellä

Vaihto kiinteästä kelluvaksi

• Kirjaudu Johku-kauppaasi app.johku.com/[kaupantunniste] joko eri koneella, käyttämäsi koneen eri selaimella, tai käytämäsi koneen saman selaimen Ingognito-ikkunassa
  • Valitse käyttöliittymäksi kirjautumisen jälkeen Ylläpito
  • Klikkaa vasemman laidan valikosta Asetukset ja sen jälkeen Johku App > Käyttöliittymät
  • Klikkaa Käyttöliittymät-listauksessa sitä käyttöliitymää jonka haluat muuttaa eli joka oli käytössäsi tarkistuksessa
  • Käyttöliittymän tiedot avautuvat oikealle
  • Muuta Tyyppi-kohtaan Kelluva
  • Tallenna

Kelluvaksi muuttamisen jälkeen kyseistä käyttöliittymää voit käyttää samanaikaisesti eri koneilla ja selaimilla, ja voit vaihtaa käytettävää käyttöliittymää valikon kaksi suorakaidetta -kuvakkeen kautta.

Vaihto kelluvasta kiinteäksi

Huom! Kiinteää käyttöliittymää käytetään vain yhden koneen yhdellä selaimella - jos olet käyttänyt käyttöliittymää kelluvana usealla koneella, niin kiinteäksi muuttamisen myötä joudut päättämään, millä koneella ko. käyttöliittymää käytetään.

• Kirjaudu Johku-kauppaasi app.johku.com/[kaupantunniste] toisella  eri koneella, käyttämäsi koneen eri selaimella, tai käytämäsi koneen saman selaimen Ingognito-ikkunassa
  • Valitse käyttöliittymäksi kirjautumisen jälkeen Ylläpito
  • Klikkaa vasemman laidan valikosta Asetukset ja sen jälkeen Johku App > Käyttöliittymät
  • Klikkaa Käyttöliittymät-listauksessa sitä käyttöliitymää jonka haluat muuttaa
  • Käyttöliittymän tiedot avautuvat oikealle
  • Muuta Tyyppi-kohtaan Kiinteä
  • Tallenna
  • (jätä ikkuna auki vielä ko. selaimeen, tulevia muutoksia varten)
  • Mene tämän jälkeen sen koneen selaimelle, jota tulet käyttämään kiinteänä
  • Kirjautumisen jälkeen näet käyttöliittymien listauksen - älä valitse mitään käyttöliittymää vaan kopio niiden alla näkyvä tunniste
  • Palaa sille koneelle/selaimeen jossa on auki käyttöliittymät-sivu/muokkaus
  • Klikkaa käyttöliittymää ja syötä kopioimasi tunnistetieto
  • Tallenna

Kun palaat sille koneelle josta kopioit tunnisteen, näet että käyttöliittymä on valmiiksi esillä. Jatkossa kyseistä käyttöliittymää käytätä vain ko. koneella ko. selaimella. Kirjautuessasi Johkuun käyttöliittymää ei enää kysytä vaan tämä kiinteä käyttöliittymä aukeaa automaattisesti. Muissa koneissa joilla käytit aiemmin tätä käyttöliittymää, ei tämä käyttöliittymä ole enää käytössä