Kassalla tarkoitetaan tässä Johku kassaympäristöä toimintoineen, joka on käytettävissä Johku Appissa samassa osoitteessa kuin hallinta: app.johku.com/kaupantunniste.

Oletuksena kauppaan syntyvä Ylläpito-käyttöliittymä sisältää yleisen kassanäkymän nimeltä POS/Kassa, jossa on seuraavat komponentit/toiminnot käytössä:

• Tuoteryhmät (joilla on Näytä Johkun kassakomponenteissa -valinta)
    • Tuoteryhmän nimeä klikkaamalla saat esille ko. tuoteryhmän tuotteet
  • Painikekartta
    • Painikekartta ei sisällä tuotteita vaan ne on asetettava erikseen ko. komponenttiin Asetukset > Johku App > Komponentit -sivulla
  • Kassaraportit -pikaraporttipainikkeet
  • Kuitti
  • Transaktiot eli tositelistaus
  • Avoimet tilaukset -listaus

Ylläpito-käyttöliittymän geneeristä POS/Kassaa voit käyttää satunnaiseen kassamyyntiin sellaisenaan.

Useimmiten kassan käyttö kuitenkin edellyttää erillisen käyttöliittymän luontia jotta kassakäytöstä saadaan rajattua ei-halutut hallinnan toiminnot pois käytöstä.

Lue tarkemmin kassakäyttöliittymän luomisesta ja kassan käyttöönotosta.