Kun haluat saada tuotteesi esille ja myyntiin toisen Johku-kauppiaan myyntikanavaan:

• Klikkaa Asetukset > Myyntikanavat -sivulla ”Hae pääsyä Johku-pohjaiseen myyntikanavaan
    • Syötä sen Johku-kaupan tunniste, johon haet pääsyä. Huom, pelkkä tunniste, ei koko kaupan osoitetta. Esimerkiksi tervademo.johku.com -kaupan tunniste on tervademo.
    • Kirjoita vapaasanainen hakemuksen liitteeksi tuleva viesti

• Odota, että Johku-kauppias hyväksyy pyyntösi - saat tästä sähköpostinotifikaation
  • Kun pyyntö on hyväksytty, saat kauppasi Tilannekeskukseen popupin hyväksynnästä. Kuittaa myyntikanavan käyttöönotto klikkaamalla popupissa "Ota käyttöön"
  • Tämän jälkeen näet  tuotesivujen Myyntikanavat-lehdellä ko. Johku-kaupan omana otsikkonaan ja sen alla tuoteryhmät, jotka kauppa on julkaissut muille kauppiaille näytettäväksi

• Valitse tuoteryhmästä se/ne, joissa haluat tuotteesi näkyvän tai joista olet saanut ohjeistukset hakemuksesi hyväksyneeltä kauppiaalta. Tee tuoteryhmäkohtainen valinta kaikilla niillä tuotesivuilla, jotka haluat kauppaan esille.
  • Tämän jälkeen tuotteesi tulevat hakemaasi Johku-kauppapaikalle esille ja ostettavaksi
    • Kauppasi yhteystiedot näkyvät Kauppias-kohdassa tuotesivulla
    • Tuotetiedot ovat samat kuin omassa kaupassasi
    • Lisäksi kauppasi logo tulee esille tuoteryhmäsivun tuotenostoissa

Esimerkki:

• Johku-kauppias Minna Testaa (minnantesti) on hyväksytty Johku-kauppiaan Tervaisen Demo (tervademo) myyntikanavaan
  • Minna Testaa näkee tuotesivujensa Myyntikanavat-välilehdellä kaikki Tervainen Demo -kaupan omasta Johkustaan jakamat tuoteryhmät
  • Minna Testaa on valinnut tuotteensa Melonta näytettäväksi tällaisessa Tervaisa Demo -kaupan jakamassa Yhteistyökumppaneiltamme -tuoteryhmässä
  • Melonta -tuote tulee esille Tervainen  Demo -Johkussa allamainitusti

Valikossa Melonta näkyy tuoteryhmäotsikon alla:

Tuoteryhmäsivulla (ja etusivulla jos tuoteryhmä on siellä laitettu nostoksi) Melonta näkyy Tervaisa Demo -kaupan omien tuotteiden rinnalla. Melonta -tuotteessa näytetään Minna Testaa -yrityksen logo tai nimi mikäli logoa ei ole asetettu.

Tuotesivulla näkyvät Minna Testaa -Johkusta tulevat Melonta-tuotteen tuotetiedot ja kauppiaana Minna Testaa: