Klikkaa alennuskoodit-sivulla Luo uusi -painiketta.

• Luo koodi itse tai anna Johkun luoda se puolestasi
    • Anna koodille haluamasi nimi, joka koostuu ISOISTA KIRJAIMISTA ja/tai numeroista
    • Vaihtoehtoisesti generoi automaattinen koodi klikkaamalla Luo-painiketta
  • Anna alennuksen määrä joko euromääräisenä tai prosentteina
    • Syötä alennuksen määrä
    • Valitse valikosta joko eurot tai prosentit
  • Valitse, annetaanko alennus koko tilauksesta vai tietystä/tietyistä tuotteista
    • Jos alennus liittyy tuotteeseen, hae tuote alasvetovalikosta ja klikkaa Liitä
    • Voit liittää alennukseen useita tuotteita
    • Tuotteeseen liittyvä (kerro tuotteiden määrällä) -alennustyyppi on valittavissa vain jos asetettu alennus on euromääräinen
      • Tätä alennustyyppiä käytettäessä alennuskoodi antaa alennuksen per ostettava tuote, eli jos tilauksella on samaa (ostettavaa) tuotetta useampia kappaleita, alennus tulee niistä jokaisesta
  • Valitse, onko alennus pysyvä, kertakäyttöinen vai monikäyttöinen
    • Kertakäyttöinen = Koodilla on vain yksi käyttökerta
    • Monikäyttöinen = Koodille asetetaan haluttu määrä käyttökertoja
    • Pysyvä = Koodin käyttökertoja ei ole rajattu
  • Lisää alennuskoodille halutessasi viimeinen voimassaolopäivä Voimassa -kohdan kalenterista
    • Kun koodin voimassaolopäivä menee umpeen, koodia ei voi enää käyttää vaikka käyttökertoja olisikin jäljellä
  • Lopuksi Tallenna

• Lähetä luomasi alennuskoodi asiakkaalle esim. viestin tai uutiskirjeen mukana.

PS. Alennuskoodien käyttöä tilauksilla voit seurata alennuskoodiraportilla. Ko. raportin saat luotua Johkun Raportit-osiossa.