Yksittäisen varauksen saa auki tarkasteluun klikkaamalla varausta (tuote-)Varaukset-aikajanalla, Resurssivaraukset-aikajanalla, Agenda-listalla tai tilauksella/tositteella. Aikajanoilta klikatessa näytetään vain varauksen esikatselu, tarkemmat tiedot näkyvät kun klikkaa Muokkaa varausta.

Varauksessa näytettävät tiedot

• Varauksen numero
  • Varattu tuote ja aika
  • Chec-in/Check-out
  • Varaajan yhteystiedot
  • Varauksen lisätiedot
  • Varauksen osallistujamäärä
  • Varatut resurssit ja niistä (osallistujille) varattu kapasiteetti
  • Varauksen luonti- ja muokkausaika
  • Varauksen alkamisen ja päättymisen pvm ja kellonaika
    • Voit muokata varauksen aikaa tarvittaessa
    • Huomioi että varauksen muokkaaminen on ylläpidollinen toimi jossa ei tarkisteta saatavuutta. Tarkista siis että et tee päällekkäistä varausta ellei ole tarkoitus, esim. muokkaamalla aikajanalta jossa näet suoraan saman resurssin muut varaukset.
  • Näytä tilaus-painikkeella voit avata tilauksen, johon varaus kuuluu
    • Jos varaus on tehty suoraan resurssiin, ei tilausta ole olemassa eikä siten tätä valintaa näy varauksella
  • Poista varaus-painikkeella voit poistaa koko varauksen
    • Tämä toiminto poistaa vain varauksen. Lue tilauksen poistamisesta/hyvittämisestä täältä