Toimitusehdot luovat pohjan luotettavalle myynnille verkossa. Selkeät säännöt ja läpinäkyvyys kannustavat asiakas ostamaan tuotteista juuri sinun kaupastasi. Tämän lisäksi kunnollisilla ehdoilla varmistetaan molempien osapuolten oikeudellinen asema tilanteissa, jossa kaikki ei ihan mene putkeen.

Ehtojen muodostamiseen on runsaasti ohjeita Internetissä. Johku-yrittäjänä sinun tulee ymmärtää oman liiketoimintasi luonne ja periaatteet ja lähteä muodostamaan omia ehtojasi tältä pohjalta. Lisäksi on tärkeää, että olet tietoinen ostamisen prosessista ja ymmärrät jokaiseen prosessinosaan sisältyvät oikeudet ja velvollisuudet. Sopimus asiakkaan kanssa syntyy siinä vaiheessa, kun hän on tilannut sinulta tuotteen. Tämä sopimus velvoittaa molempia osapuolia. Tämän sopimuksen sisältöön vaikutetaan ehdoilla.

Kuluttajaliitto on koostanut hyvän ohjeen sopimuksesta ja sen syntymisestä: Kuluttajaliitto.fi

Toimitusehdot-mallipohja

Johku-kaupan perustaessa syntyy kauppaan automaattisesti mallipohja kaupan yleisille vahvistusviesteille, tietosuojaselosteelle sekä toimitusehdoille. Näiden sisältöjä hallinnoit Asetukset > Perusasetukset > Viestit -sivulla.

Toimitusehdot-mallipohja on hyvin geneerinen mallipohja majoitusta ja vuokravälineitä myyvälle kauppiaalle. Muokkaa mallipohja yritystoimintaasi vastaavaksi; muokkaa, poista ja lisää tekstiä tarvittaessa, tai liitä mallin tilalle kokonaan itse luomasi pohja. Syötä ehtoihin myös kauppiastietosi.

• Mene Asetukset > Perusasetukset > Viestit -sivulle
  • Klikkaa otsikkoa Toimitusehdot
  • Tee tekstieditorissa haluamasi muutokset
  • Tallenna tekstieditori
  • Tallenna Viestit-sivu

Toimitusehdot tulevat Johkussa esille

• Tilaussivulla linkkinä
    • Asiakkaan tulee hyväksyä ehdot jotta voi suorittaa tilauksen
  • Kauppapaikan alareunassa linkkinä
  • Voit myös linkittää ehdot tarvittaessa muualle, käyttäen ehtojen suoraa url-osoitetta:
    https://[kaupantunnus].johku.com/fi_FI/info/deliveryTerms