Asetukset > Kauppapaikka > Asetukset -sivulla hallinnoit mm. kauppapaikan nimeä, domainia/osoitetta sekä väriteemaa.

Perusasetukset

• Profiilikuva
    • Kaupan profiilikuva näytetään mm. sivuston selainkuvakkeena, kaupan päävalikossa sekä maksutapavalinnan yhteydessä
    • Profiilikuva rajataan automaattisesti neliömuotoon – jos haluat varmistua, että kuvassa näkyvät juuri oikeat asiat, lisää profiilikuvaksi kuva joka on valmiiksi neliömalliin tehty
    • Profiilikuvan asettaminen ei ole pakollista
  • Sivun otsikon sijainti
    • Voit valita, näytetäänkö sivun otsikko pääkuvan päällä vai sen alapuolella

• Lisämyytävien tuotteiden otsikko
    • Jos tuoteryhmän tuotteisiin on kytketty lisämyytäviä tuotteita eli Linkitykset-sivulla liitetty toinen tuote, jossa valintana "Tarjotaan liitettäväksi ostoskoriin", lisämyytävä tuote esitellään tuotesivun oikeassa laidassa
    • Lisämyytävän tuotteen otsikkona on oletuksena "Suosittelemme myös"
    • Lisämyytävien tuotteiden otsikko-kohtaan voit syöttää haluamasi otsikon lisämyytävälle tuotteelle, esim. "Osta myös"

• Käytä koodia-painikkeen kuvaus
    • Käytä koodia -painike näkyy tilaussivulla ja siihen asiakas voi syöttää Johkusta ostamansa lahjakortin tai sarjalipun koodin, tai saamansa Johkussa luodun alennuskoodin
    • Käytä koodia -painikkeen kuvaus -kohtaan syötetty teksti tulee esille painikkeen alla
    • Itse painikkeen teksti ei ole muutettavissa

Väriteema

• Kauppapaikalle on saatavilla useita valmiita väriasetuksia
  • Väriteema vaikuttaa kauppapaikan elementtien kuten nostojen taustojen, otsikoiden sekä painikkeiden väreihin
  • Väriteemaa voi vaihtaa ja testailla vapaasi valitsemalla valikosta uusi väriteema
  • Katso väriteemamallit täältä

Kaupan yhteystiedot

• Markkinointinimi
    • =näytetään kauppapaikalla yrityksen yhteystiedoissa normaalin yritysnimen sijasta
  • Puhelinnumero ja sähköposti
    • = näytetään kauppapaikalla yrityksen yhteystietoina
  • Kaupan nimi
    • = näytetään kauppapaikalla mm. yrityksen logon vierellä
    • Jos ei ole asetettu kaupan nimeä, kaupan nimenä näkyy yrityksen nimi
  • Piilota kauppiastieto omilta tuotteilta
    • = kauppiaan yhteystietoja ei näy oman kaupan tuotteiden tuotesivuilla
    • Jos kaupassa on esillä muiden kauppiaiden tuoteita (ns. jaetut kaupat), niiden osalta näkyy kauppiaan tiedot normaalisti

Domain-asetukset

• Domain-nimi
    • Voit asettaa kauppapaikan näkymään haluamassasi domainissa (osoitteessa) kun syötät domain-nimen sille varattuun kohtaan ja lisäät kentän alla näkyvät tietueet (Name/Host/Alias -rivit) ko. domainin nimipalveluun. Kun Johkun tiedot ovat päivittyneet domainin nimipalveluun ja Johkuun on asetettu domaintieto, kauppa päivittyy ohjautumaan omaan domainiisi seuraavalla tasatunnilla.
      Tarkemmat ohjeet
    • Jos erillistä domain-nimeä ei käytä, kauppapaikka näkyy oletusosoitteessa eli [kaupantunnus].johku.com Oletusosoitetta käytettäessä älä syötä Domain-kenttään mitään vaan jätä se tyhjäksi.
  • Google Maps API-avain
    • Google Mapsia käytetään tuotteiden sijaintitietojen näyttämisessä, esim. majoituskohteilla
    • Jos käytät kauppapaikalla omaa domainia, tarvitset Google Mapsin käyttöön vielä ko. domainiin kytketyn API-avaimen
    • API-avaimen haku opastetaan tukisivustollamme