Kauppapaikan asetukset-sivulla hallinnoit mm. kauppapaikan nimeä, domainia/osoitetta sekä väriteemaa.

Perusasetukset

• Profiilikuva
    • Kaupan profiilikuva näytetään mm. sivuston selainkuvakkeena, kaupan päävalikossa sekä maksutapavalinnan yhteydessä
    • Profiilikuva rajataan automaattisesti neliömuotoon – jos haluat varmistua, että kuvassa näkyvät juuri oikeat asiat, lisää profiilikuvaksi kuva joka on valmiiksi neliömalliin tehty
    • Profiilikuvan asettaminen ei ole pakollista
  • Väriteema
    • Kauppapaikalle on saatavilla useita valmiita väriasetuksia
    • Väriteema vaikuttaa kauppapaikan elementtien kuten nostojen taustojen, otsikoiden sekä painikkeiden väreihin
    • Väriteemaa voi vaihtaa ja testailla vapaasi valitsemalla valikosta uusi väriteema
    • Katso väriteemamallit täältä
  • Sivun otsikon sijainti
    • Voit valita, näytetäänkö sivun otsikko pääkuvan päällä vai sen alapuolella
  • Sivut-valikon otsikko
    • Tähän kenttään voit syöttää haluamasi valikko-otsikon kauppapaikan sivuille, esim. Lisätietoa
    • Jos kentän jättää tyhjäksi, valikossa sivujen otsikkona käytetään kauppapaikan nimeä – jos erillistä nimeä ei kauppapaikalle ole annettu niin nimi on yrityksen nimi

• Lisämyytävien tuotteiden otsikko
    • Jos tuoteryhmän tuotteisiin on kytketty lisämyytäviä tuotteita eli Linkitykset-sivulla liitetty toinen tuote, jossa valintana "Tarjotaan liitettäväksi ostoskoriin", lisämyytävä tuote esitellään tuotesivun oikeassa laidassa
    • Lisämyytävän tuotteen otsikkona on oletuksena "Suosittelemme myös"
    • Lisämyytävien tuotteiden otsikko-kohtaan voit syöttää haluamasi otsikon lisämyytävälle tuotteelle, esim. Osta myös

• Domain-asetukset
    • Domain-nimi
      • Voit asettaa kauppapaikan näkymään haluamassasi domainissa (osoitteessa) kun syötät domain-nimen sille varattuun kohtaan ja lisäät kentän alla näkyvät tietueet (Name/Host/Alias -rivit) ko. domainin nimipalveluun. Ilmoita meille (tuki@johku.com) , kun lisäys on tehty, jotta voimme tehdä loput tarvittavat kytkennät.
      • Jos erillistä domain-nimeä ei käytä, kauppapaikka näkyy oletusosoitteessa eli [kaupantunnus].johku.com Oletusosoitetta käytettäessä älä syötä Domain-kenttään mitään vaan jätä se tyhjäksi.
  • Google Maps API-avain
    • Google Mapsia käytetään tuotteiden sijaintitietojen näyttämisessä, esim. majoituskohteilla
    • Jos käytät kauppapaikalla omaa domainia, tarvitset Google Mapsin käyttöön vielä ko. domainiin kytketyn API-avaimen
    • API-avaimen haku opastetaan tukisivustollamme
  • Kaupan yhteystiedot
    • Markkinointinimi=näytetään kauppapaikalla yrityksen yhteystiedoissa normaalin yritysnimen sijasta
    • Puhelinnumero ja sähköposti = näytetään kauppapaikalla yrityksen yhteystietoina
    • Kaupan nimi =näytetään kauppapaikalla mm. yrityksen logon vierellä