Johku-kauppapaikkasi on mahdollista ohjata näkymään omassa domainissasi (esim. demokauppa.fi) tai alidomainissa (esim. shop.demokauppa.fi). Ilman domain-ohjausta kauppapaikka näkyy aina oletusosoitteessa [kaupantunnus].johku.com

Ohjaus omaan domainiin tapahtuu seuraavasti:

• Klikkaa Johkussasi Kauppapaikka-osiossa Asetukset-välilehteä

• Syötä Domain-asetukset -kohdan Domain-nimi -kenttään oma domainisi www-etuliitteen kanssa tai ilman

• Toimita Domain-asetukset kohdassa näkyvät Name/Host/Alias-kohdan tiedot domainisi nimipalvelun ylläpitäjälle ja pyydä muuttamaan ko. tiedot domainisi nimipalveluun
    • Eli nämä tiedot toimitettava domainin ylläpitäjälle:

• Pyydä ylläpitäjää poistamaan myös mahdolliset A- ja AAAA-tietueet
  • Kun domainin ylläpitäjä on tehnyt muutokset, ja tiedot ovat päivittyneet domainin nimipalveluun (voit tarkistaa asian täältä), ohjaus alkaa automaattisesti toimimaan seuraavalla tasatunnilla

• Jos ohjauksessa on ongelmaa, ota yhteys Johku tukeen, tuki@johku.com

Huom! Google-karttojen näkyminen on domainkohtaista. Jos kauppapaikkasi näkyy omassa domainissasi ja käytät tuotteita, joilla on sijainti, sinun täytyy hakea Google Maps API- avain omalle domainillesi.

Ohjeet Google Maps API -avaimen hakemiseen ja asettamiseen Johkussa