Johkun Tositteet-osiossa hallinnoidaan kaupan myyntireskontraa ja tilauksia koskevia tositteita.

Tositteet-sivulla listataan kaikki kaupan tositteet. Voit rajata näkymää yläreunan Näytä-valikosta (maksetut, maksamattomat, hyvitetyt, hyvitykset, avoimet tilaukset) tai hakea tiettyä laskua hakusanalla tai aikavälillä.

• Tositelistauksessa esitetään tositteiden perustiedot:
    • Tositenumero
    • Maksajan nimi
    • Tositteen yhteissumma
    • Tositteen tila
      • Maksettu
      • Ei maksettu
        • Manuaalisesti ylläpidossa luodut laskut säilyvät Ei maksettu -tilassa, kunnes kauppias lisää niille suorituksen tositteen kohtaan Suoritukset
      • Hyvitys
        • = Erillinen hyvitystosite, joka syntyy kun lasku hyvitetään tai tilaus poistetaan
      • Hyvitetty
        • = Tosite, joka on hyvitetty
    • Maksutapa
      • Jos maksutapana näkyy Tuntematon, kyseessä on tosite joka on syntynyt kun avoimella tilauksella on klikattu Hyväksy > Tosite ilman maksusuorituksia
      • Jos maksutapana näkyy Useita, asiakas on käyttänyt useita maksutapoja tilauksessaan, esim. maksukortti ja lahjakorttikoodi
      • Käteinen/Kortti (vain ylläpito)-maksutavalla olevat tositteet on luotu ja hyväksytty ylläpidossa kauppiaan toimesta ko. maksutavalla
    • Viitenumero
      • Vain tositteilla, joissa maksutapana on lasku
    • Päivämäärä
    • Eräpäivä
      • Eräpäivä eroaa tositteen päivämäärästä ainoastaan tositteilla, joiden maksutapa on Lasku
    • Tositteen maksupäivä

Yksittäisen tositteen tietoihin pääsee, kun klikkaa tositetta listalla.

Sivun alareunassa voi silmäillä tositteiden summia valitsemalla yhden tai useamman tositteen listalta. Yhteenveto valittujen tositteiden summista ilmestyy alapuolelle.

Tositteet-sivulla voit lisäksi ladata tositetiedot yhtenä Excel-tiedostona. Voit ladata kaikki tai esim. tietyn kuukauden tositetiedot, kun valitset Näytä-sarakkeeseen haluamasi aikavälin ja klikkaat sitten Lataa-painiketta.

Raportit-painike vie suoraan Johkun raportointityökaluun, jonka kautta voit luoda myynti- ym. raportit haluamallesi aikavälille ja halutuin tuote- myyntikanava- tms. rajauksin.