Vuoden 2022 alusta lähtien Johkua käytetään yhden osoitteen kautta: app.johku.com/[kaupantunniste]

Tässä uudessa Johku Appissa käyttä perustuu näkymiin eli käyttöliittymiin, joihin on asetettu yksittäisiä toimintoja eli komponentteja esille. Kauppaan oletuksena syntynyt Ylläpito-käyuttöliittymä sisältää kaikki hallinnan yleisimmin tarvitsemat komponentit.

Komponentit ovat pääasiassa kiinteitä toimintoja ilman erillisiä asetuksia. Tuotteiden ja resurssien aikajanat sekä uusi Agenda-listaus eroavat tässä muista, sillä niihin täytyy lisätä halutut tuotteet tai resurssit manuaalisesti - ne eivät lataudu automaattisesti. Tämä manuaalisuus mahdollistaa erillisten varausten tarkastelukokonaisuuksien luomisen esim. henkilö- tai päätetasolla eli voit esim. luoda työntekijälle aikajanan jossa näkyy vain tietyt tuotteet varauksineen sen sijasta että siellä näkyisivät kaikki.

Varaukset/Tuotevaraukset -aikajanalle sekä Agenda -listalle lisätään tuotteita, Resurssivaraukset-aikajanalle puolestaan resurssipooleja ja resursseja. Varaukset/Tuotevaraukset-aikajana näyttää tuotteen lisäksi myös tuotteeseen liitetyn resurssin ja siinä olevat varaukset.

Lisää tuotteet/resurssit aikajanalle tai Agendaan helpoiten pikamuokkauksen kautta:

• Kirjaudu Johkuun ja valitse käyttöliittymäksi Ylläpito
  • Klikkaa vasen valikko auki kolme allekkaista viivaa -kuvakkeesta

• Klikkaa kynäkuvaketta valikon yläreunassa

• Klikkaa valikosta Varaukset

• Klikkaa sivun keskeltä Varaukset-välilehden vieressä olevaa kynäkuvaketta

• Valitse alasvetovalikosta yksitellen ne tuotteet jotka haluat lisätä Varaukset/Tuotevaraukset -aikajanalle

• Valitse Tila-kohtaan joko Päivittäinen (päivämääränäkymä) tai Tunneittainen (tuntinäkymä)
  • Klikkaa Tallenna

• Sulje lopuksi muokkausnäkymä klikkaamalla sivun oikealta ylhäältä Valmis

Tee samalla tavalla muokkaukset myös Agendaan ja Resurssivaraukset -komponenttiin

• Klikkaa Agenda-välilehdellä kynäkuvaketta
  • Valitse listalle liitettävät tuotteet
  • Klikkaa Tallenna
  • Sulje muokkaus klikkaamalla Valmis mikäli et tee muutoksia enää tällä erää

• Klikkaa Resurssivaraukset-välilehdellä kynäkuvaketta
  • Valitse liitettävät resurssipoolit ja resurssit
  • Valitse Tilaksi Päivittäinen tai Tunneittainen
  • Klikkaa Tallenna
  • Sulje muokkaus klikkaamalla Valmis mikäli et tee muutoksia enää tällä erää