Johkun sisäänrakennettu kauppapaikka-sivusto on valmis toiminnallisuus Johku-tuotteidesi esittelyyn ja myyntiin.

Jos kuitenkin haluat mieluummin ohjata asiakkaat omalle erilliselle sivustollesi, on tuotteiden esilletuontiin useitakin vaihtoehtoja:

1. Linkki omalta sivustoltasi Johku kauppapaikalle

• Linkitys suoraan sivustosi valikosta tai linkitys sivustollasi olevan bannerin/painikkeen kautta
  • Asiakas siirtyy linkityksen kautta Johkun kauppapaikalle ostamaan

2. Johku-widgetien käyttö sivustollasi

• Johkussa luotujen tuote-, tuotekortti- ja tuoteryhmäwidgettien lisäys sivustollesi
  • Widgettejä käytettäessä tilaussivu eli checkout-vaihe avautuu kauppapaikkasi domainissa

3. Käytä Johkun upotuskoodeja sivustollasi

• Tuoteupotteet ovat Johkun vanhempaa tekniikkaa; suosittelemme widgettejä mutta jos widgetit eivät jostain syystä toimintaasi käy, voit kokeilla tuoteupotteita
  • Tuoteupotteita käytettäessä tilaussivu eli checkout-vaihe avautuu kauppapaikkasi domainissa

4. Luo oma integraatio sivustollesi hyödyntäen Johkun API-dokumentaatiota

• Mikäli käytettävissäsi on koodausosaamista, oman integraatio toteuttaminen sivustollesi on ratkaisu, jossa saat Johkusta tuotua tietoa sivustollesi juuri halutunlaisesti
  • Johkun API-dokumentaation saat Johku tuelta: tuki@johku.com