Kuljetustuotteen ajoaikataulu määräytyy kahdesta paikasta:

Varausten alkaminen ja päättyminen -kohta määrittelee moneltako ajo alkaa lähtöpisteestä valittuna päivänä. Saapumisaika määräytyy automaattisesti sen pysäkin aikavälistä, minkä asiakas valitsee päätepisteeksi.

Tuotteessa ja asiakkaan varauksessa tämä varauksen aika esitetään muodossa Lähtöaika - Saapumisaika.

Lähtöajan/-aikojen asettaminen

• Klikkaa kuljetustuotteen Saatavuus-välilehdellä Varausten alkaminen ja päättyminen-kohdassa Lisää
  • Valitse Tuntivaraukset-täppä
  • Lisöö kellonaika
  • Lisäksi voit valita että ko. lähtöaika koskee esim. vain tiettyjä viikonpäiviä (klikkaa vain halutut viikonpäivät) tai päivämääriä (valitse päivämääräväli jota lähtöaika koskee)
  • Valitse reitti, jolla tämä lähtöaika on voimassa (meno)
  • Klikkaa Ok
  • Luo samalla tavalla kaikki mahdolliset lähtöajat
  • Jos tuotteella on paluureitti asetettuna, aseta myös paluureitille omat lähtöajat (eli reittivalinnasta valitaan paluureitti)
  • Tallenna

Esimerkki kuljetustuotteen asiakkaalle näkyvästä aikataulusta:

• Lähtöpiste eli 1. pysäkki on Rovaniemi
  • Kemi-pysäkille on asetettu aikaväli 90 minuuttia eli 90 minuuttia Rovaniemeltä
  • Lähtöajoiksi on asetettu arkisin klo 8 ja klo 18 ja viikonloppuna klo 13
  • Jos asiakas varaa kuljetuksen arkipäivälle, on valittavissa kaksi lähtöaikaa, klo 8 ja 18. Jos taas viikonlopulle, on ainoa saatavilla oleva aika klo 13, jolloin aika tulee automaattisesti valituksi. Saapumisaika eli varauksen päättymisaika tulee automaattisesti tuotteeseen esille valitun lähtöajan sekä reitin aikavälin pohjalta; aikaväli Kemi-pysäkillä on 90 minuuttia eli saapumisajaksi tulee 1,5 h lähtöajasta.