Kuljetustuotteen hinnoittelu luodaan pysäkkivälikohtaisten hintarivien kautta. Jos jollekin pysäkkivälille ei ole hintariviä olemassa, asiakas ei voi ostaa matkaa ko. välille. Hinnoittelun asettamiseksi kuljetustuotteen reitti sekä vyöhykkeet täytyy olla asetettuna/olemassa. Jos niitä ei vielä ole, luo ne ensin.

• Klikkaa kuljetustuotteen Hinnat-välilehdellä Lisää hintarivi
  • Anna hintariville nimi
  • Syötä hinnat
    • Perushinta yhteen suuntaan (meno)
    • Lisäksi Meno-paluun hinta, jos tuotteella on käytössä myös paluu-reitti
    • Jos tuotteella on käytössä hintaportaita, aseta Perushinta ja Meno-paluun hinta -kohtiin 0, ja aseta menon ja menopaluun hinnat pelkästään hintaporraskohtaisiin kenttiin (esim. Aikuiset, Lapset, Opiskelijat)
  • Lisää hintariville seuraavat ehdot
    • Reitti
      • Valitse valikosta se reitti jota tämä hinta koskee
    • Lähtöpaikan vyöhyke
    • Päätepisteen vyöhyke
      • Valitse valikoista se lähtö- ja päätepiste, jota tämä hinta koskee, eli hinta tälle pysäkkivälille
  • Klikkaa Ok
  • Luo samalla tavalla kaikki haluamasi pysäkkivälihinnoittelut omina hintariveinään