Visma Pay (ent. Bambora Payform) mahdollistaa monipuolisesti ja turvallisesti verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut sekä mobiililompakkomaksut Johku-kaupassasi. Visma Payta operoi kotimainen Paybyway Oy.

Visma Pay tukee useita eri maksutapoja

Asiakkaasi voivat maksaa verkkopankkinsa kautta, luottokortilla, lompakolla. Voit luottaa maksutapojen hyvään valikoimaan myös tulevaisuudessa. Visma Pay lisää uusia maksutapoja niiden käytön yleistyessä.
Tällä hetkellä mukana ovat seuraavat maksutavat: Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa, Visa Electron ja Mastercard, American Express ja Diners Club (American Express ja Diners Club erillisillä sopimuksilla), MobilePay.

Maksunvälittäjien lasku- ja osamaksupalvelut eivät ole käytettävissä Johkussa.

Lue lisää Visma Payn sivustolta

Visma Payn ottaminen käyttöön

1. Sopimuksen luonti

A. Jos sinulla on jo olemassa oleva Visma Pay -sopimus

• Ota yhteyttä tuki@johku.com ja kerro että yritykselläsi on jo Visma Pay sopimus
  • Pyydämme Visma Payta lisäämään kauppasi Johkun/Aptual Commerce maksukanavaan
  • Lisäksi lisää Johku-kauppaasi Visma Pay -avaimet kuten kohdassa 2 on ohjeistettu

B. Jos sinulla ei ole vielä Visma Pay -sopimusta

• Kirjaudu Johku-kauppaasi app.johku.com/[kaupantunnus]
  • Mene Asetukset > Perusasetukset > Maksaminen -sivulle ja klikkaa Visma Pay-otsikosta kohta auki
  • Valitse hinnoittelupaketti (Express tai Power), tarkista y-tunnus ja aloita Visma Pay -hakemuksen luonti klikkaamalla Luo hakemus
    • Täytä avautuvaan Visma Payn lomakkeeseen tarvittavat tiedot yrityksestäsi ja lopuksi allekirjoita hakemus
    • Lomake menee tämän jälkeen automaattisesti Visma Payn käsittelyyn
    • Kun Visma Pay on käsitellyt ja hyväksynyt hakemuksesi, saat heiltä omat tunnukset vismapay.com portaaliin
  • Lisää Johku-kauppaasi Visma Pay -avaimet kuten kohdassa 2 on ohjeistettu

2. Avaintietojen syöttö Johkuun

• Kirjaudu vismapay.com -portaaliin sisään ja valitse Alikauppiaat-osio
  • Kopioi yksityinen salausavain ja yksityinen rajapinta-avain
  • Mene Johkussa Asetukset > Perusasetukset > Maksaminen -sivulle ja klikkaa Visma Pay -otsikosta maksutapa-asetukset esille
  • Syötä/liitä Visma Paysta kopioidut avaimet Yksityinen salausavain ja Yksityinen rajapinta-avain -kenttiin
  • Voit halutessasi asettaa oman otsikon maksutavalle (oletuksena Visma Pay)
  • Klikkaa Visma Pay -rivillä oleva täppä valituksi
  • Tallenna

Visma Pay -maksutapabanneria ei aseteta itse Johkuun, vaan se tulee automaattisesti tilaussivulle esille kun Visma Pay on otettu Johkussa käyttöön

• Tämän jälkeen kokeile ostamista kaupassasi; jos tilaussivulla Visma Pay-maksutapavalinnan ja Tilaa-napin painamisen jälkeen ohjaudut Visma Payn maksuprosessiin, on Visma Pay -maksaminen kaupassasi toiminnassa.

Visma Pay transaktioiden hyvityksen ja raportit

Suoritusten/transaktioiden seuranta ja mahdolliset transaktioiden hyvitykset tehdään vismapay.com -portaalissa, jonne kirjaudut omilla Visma Paylta saamillasi tunnuksilla.

Visma Pay on myös Johkun strateginen kumppani

Visma Payn integraatio on toteuttu Johkussa niin, että maksuprosessi sujuu niin suoraviivaisesti kuin mahdollista: Maksusuoritus tapahtuu kahdella klikkauksella tuotteen esittelysivulta.

Visma Pay Express -sopimus tarjoaa Johkun käyttäjille tärkeimmät maksutavat verkkopankeista kortti- ja mobiilimaksuihin ilman kuukausimaksua 0, 25 € + 2,5% komissiolla tilauksen arvosta. Jos kaupassa ei synny myyntiä lainkaan, palvelun minimilaskutus on 4,95 €/kk +alv.

Visma Pay Power -palvelu on hyvä ratkaisu, mikäli volyymit kasvavat kymmeniin tuhansiin vuodessa. Visma Pay Power -sopimuksen hinta Johku-kauppiaille 39 €/kk+alv + transaktiomaksu käytetyn maksutavan mukaan:

• Verkkopankit 0,35 €
  • Kortit (online) ja mobiililompakot 0,35 € + 1,9%
  • Kortit (instore) 0,08 € + 1,2%