Osallistujaraportti listaa elokuvan tai tapahtuman näytösten asiakkaat nimen ja sähköpostiosoitteen kera, ko. asiakkaan tilauksen tilan sekä tilauksen osallistujamäärän ja lippumyynnin.

Osallistujaraportti auttaa esim. tilanteissa joissa paikan päälle tarvitaan tarkistuslistausta, kävijälistausta joka sisältää myös lippuvaraukset, tai liput ostaneille asiakkaille täytyy saada nopeasti viesti, jolloin raportti toimii yhteystietojen kerääjänä.

Osallistujaraportin sisältö

Raportin yleistiedot

1. Raportin tyyppi

2. Raportin luontiaika ja raportin luoja (käyttäjä)

3. Raportin aikaväli eli minkä aikavälin näytöksiä raportti sisältää

Tapahtumien näytökset, niiden osallistujat ja lippumyynti

4. Tapahtuman nimi ja näytösaika

• Tuotteelle asetettua markkinointinimeä ei näytetä raportilla

5. Asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite

• Jos tilaus on tehty kassalla ilman asiakastietojen valintaa/syöttämistä, asiakkaan nimenä näkyy Johku POS
  • Jos tilaus on tehty kassalla ilman sähköpostiosoitteen lisäämistä, näkyy vain asiakkaan nimi

6. Tilauksen tila

• Maksettu = Näytökset liput on maksettu tai laskutettu
  • Vahvistettu = Asiakas on saanut liput mutta lippuja ei ole laskutettu (yleensä yritysmyynti)
  • Avoin tilaus = Asiakas on vain varannut liput, lippuja ei ole lunastettu eikä saatu

7. Osallistujamäärä

• Jos asiakkaan liput on klikattu kuitille yksitellen, kukin asiakkaan tilauksen osallistuja listataan omana rivinään

8. Asiakkaan lipputilauksen veroton ja verollinen summa näytöskohtaisesti

9. Näytöksen osallistujamäärä yhteensä

10. Näytöksen veroton ja verollinen lippumyynti yhteensä