Elokuvakohtainen kävijäraportti ei sisällä ollenkaan lippumyyntiä, vaan ainoastaan kävijämääriä.

Raportti erottelee elokuvien/tapahtumien näytösajat raportin aikavälillä ja kävijämäärän per näytös.

Elokuvakohtainen kävijäraportti ei sisällä lippuvarauksia vaan aineisto syntyy pelkästään tositteiden (myytyjen lippujen) tai vahvistettujen tilausten pohjalta.

Elokuvakohtaisen kävijäraportin sisältö

Raportin yleistiedot

1. Raportin tyyppi

2. Raportin luontiaika ja raportin luoja (käyttäjä)

3. Raportin aikaväli eli minkä aikavälin näytöksiä raportti sisältää

Näytökset ja niiden kävijät

4. Elokuvan/tapahtuman nimi ja levittäjä

• Jos elokuvalla ei ole valittuna levittäjää, tai kyseessä on muunlainen tapahtuma (eli levittäjätietojen asettamista lainkaan), levittäjätiedon kohdalla näkyy viiva

5. Näytöksen kellonaika

• Raportti listaa kaikki kellonajat, jolloin elokuvalla/tapahtumalla on ollut näytöksiä raportin aikavälillä
  • Kellonaikaesitys raportilla on per elokuva/tapahtuma, ei per päivämäärä; jokaisena raportilla olevana näytöspäivänä ei siis välttämättä ole ollut näytöksiä jokaisena esitettynä kellonaikana

6. Näytöksen päivämäärä

7. Teatterisalin eli resurssin nimi

• Raportti listaa ne elokuvalla/tapahtumalla käytössä olevat salit, joissa on ollut näytöksiä raportin aikavälillä

8. Kävijämäärä kussakin näytöksessä

• Kävijämäärä esitetään sen päivämäärärivin ja kellonaikasarakkeen kohdalla, mitä näytösaikaa kävijämäärä koskee
  • Jos näytöksessä ei ole ollut kävijöitä tai ajalle ei ole ollut näytöstä, ko. kohdassa on viiva