Kävijäraportti listaa kompaktisti elokuvien ja muiden tapahtuma-typpisten tuotteiden näytösten kävijämäärät sekä lippumyynnin yhteensä.

Elokuvien osalta tällä raportilla ei ole levittäjäkohtaista erottelua, joten raportti soveltuu esim. koko elokuvaviikon näytösten kävijämäärien tarkasteluun. Raportti listaa elokuvat/tapahtumat järjestyksessä raportin aikavälillä eniten myyneestä elokuvasta/tapahtumastav vähiten myyneeseen.

Kävijäraportti ei sisällä lippuvarauksia vaan aineisto syntyy pelkästään tositteiden (myytyjen lippujen) tai vahvistettujen tilausten pohjalta.

Kävijäraportin sisältö

Raportin yleistiedot

1. Raportin tyyppi

2. Raportin luontiaika ja raportin luoja (käyttäjä)

3. Raportin aikaväli eli minkä aikavälin näytöksiä raportti sisältää

Näytökset ja niiden kävijät sekä lippumyynti

4. Sija

• Sijanumero määräytyy tapahtuman myyntien mukaan, eli raportin aikavälillä eniten myynyt tapahtuma on sijalla 1 jne.

5. Elokuvan/tapahtuman nimi ja levittäjä

• Elokuvalle/tapahtumalle asetettua markkinointinimeä ei käytetä raportissa
  • Jos elokuvalla ei ole valittuna levittäjää, tai kyseessä on muunlainen tapahtuma (ei levittäjätietojen asettamista lainkaan), levittäjätiedon kohdalla näkyy viiva

6. Näytösten lukumäärä

• Lukumäärä on elokuvan/tapahtuman näytösten lukumäärä yhteensä raportin aikavälillä

7. Kävijämäärä näytöksissä yhteensä

• Kävijämäärä on elokuvan/tapahtumien näytösten kävijämäärä yhteensä raportin aikavälillä

8. Elokuvan/tapahtuman näytösten lippumyynti yhteensä verottomana ja verollisena

• Sarjalippujen osalta kävijäraportin lippumyynnissä huomioidaan vaihtolipun elokuvalevittäjälle raportoitava osuus

9. Kaikkien elokuvien/tapahtumien näytösten lukumäärä yhteensä raportin aikavälillä

10. Kaikkien elokuvien/tapahtumien näytösten kävijöiden lukumäärä yhteensä raportin aikavälillä

11. Kaikkien elokuvien/tapahtumien näytösten lippumyynti yhteensä raportin aikavälillä, verottomana ja verollisena