Levittäjäraportti on manuaalinen raportti tilanteita varten, joissa elokuvateatteri haluaa näytösten tiedot sähköpostitse itselleen ja/tai levittäjälle. Maccsbox-järjestelmään kytketyt Johku-kaupat lähettävät elokuvanäytösten tiedot automaattisesti Maccsbox-rajapintaan; Levittäjäraportti on ko. automaatiosta täysin erillinen toiminto.

Levittäjäraportti ei lähde automaattisesti levittäjille sillä ensisijaisesti näytöstiedot raportoidaan Maccsbox-rajapintaan; jos haluat automatisoida manuaalisen levittäjäraportin lähettämisen itsellesi tai/ja levittäjälle, luo raportti ajastetusti ja aseta raportti lähtemään haluamiisi sähköpostiosoitteisiin.

Levittäjäraportti on levittäjäkohtainen, sisältäen vain yhden levittäjän elokuvien näytösmyynnit. Jos levittäjäraporttia luodessa valitulle aikavälille on useamman levittäjän elokuvanäytöksiä eikä raporttia ole rajattu tuotteen mukaan, muodostuu kullekin levittäjälle oma raportti.

Levittäjäraportilla eritellään raportin aikaväillä olleet elokuvat, niiden näytökset, kävijät kunakin näytöspäivänä sekä lippumyynnin määrä ko. näytöksissä. Lisäksi listataan näytöksissä käytetyt lipputyypit.

Levittäjäraportti ei sisällä lippuvarauksia vaan aineisto syntyy pelkästään tositteiden (myytyjen lippujen) tai vahvistettujen tilausten pohjalta.

Levittäjäraportin sisältö

Raportin yleistiedot

1. Raportin tyyppi

2. Raportin otsikko

• Otsikon voi asettaa manuaalisesti raporttia luodessa
  • Jos otsikkokentän jättää tyhjäksi, muodostuu otsikoksi oletusotsikko [raporttityyppi][raportin aikaväli]

3. Raportin luontiaika ja raportin luoja (käyttäjä)

4. Raportin aikaväli eli minkä aikavälin näytöksiä raportti sisältää

Levittäjä- ja elokuvatiedot

5. Levittäjän nimi

6. Johku-kauppiaan/Yrityksen nimi

7. Elokuvan nimi

• Tuotteelle asetettu markkinointinimi ei näy raporteissa vaan tuote näkyy oikealla nimellään

Näytökset ja niiden kävijät sekä lippumyynti

Esitysjakso-osassa listataan kaikki elokuvan näytökset, jotka ovat olleet raportin aikavälillä.

8. Näytöksen päivämäärä

9. Näytösten lukumäärä kunakin listattuna näytöspäivänä

10. Kävijämäärä kunakin listattuna näytöspäivänä

11. Lippumyynnin verollinen yhteissumma kunakin listattuna näytöspäivänä

12. Alv:n osuus verollisesta myynnistä

13. Lippumyynnin veroton yhteissumma kunakin listattuna näytöspäivänä

Näytöksissä käytetyt lipputyypit

Tässä osassa eritellään raportilla olevien näytösten myynti lipputyypeittäin.

14. Lipun nimi

15. Lipun á hinta

• Vaihtolipun osalta (mallikuvassa Sarjalippu) listautuu levittäjälle raportoitava hinta, ei lipun oikeaa hintaa (joka on 0 €)

16. Kävijämäärä ko. lipputyypillä raportilla olevissa näytöksissä

17. Lipun myynnin yhteissumma raportilla olevissa näytöksissä

18. Lipun myynnin alv-osuus

19. Lipun myynnin yhteissumma verottomana

• Vaihtolipun osalta (mallikuvassa Sarjalippu) myynnin yhteissummat muodostuvat vaihtolipun levittäjälle raportoitavan hinnan pohjalta