Johkun kauppapaikka koostetaan Asetuksista löytyvässä Kauppapaikka-osiossa; koostaminen tapahtuu asettamalla kauppapaikkaan esille tuoteryhmiä, joihin tuotteet on lisätty. Kauppapaikkasi näkyy osoitteessa kaupantunniste.johku.com (syötä kaupantunniste-tekstin tilalle oman kauppasi tunniste, jonka valitsit Johkun tilausvaiheessa).

Kauppapaikan koostaminen pähkinänkuoressa

1. Alkuvalmistelut

• Luo kauppaasi tuotteita
  • Luo kauppaasi tuoteryhmiä
    • Voit halutessasi luoda kauppapaikan pääkuva-aluetta varten erillisen tuoteryhmän, johon lisäät esim. vain kuvia tai valikoidusti tuotteita
  • Valitse sekä tuotteille että tuoteryhmille niiden Myyntikanavat-välilehdellä kohta Näytä kauppapaikassa

2. Tuoteryhmien asettaminen kauppapaikkaan

• Klikkaa Johkun päävalikosta Asetukset ja klikkaa sieltä Kauppapaikka-otsikon alta linkkiä Etusivu

• Pääkuva
    • Valitse Pääkuva-kohtaan alasvetovalikosta se tuoteryhmä, jonka sisällön haluat tulevan esille kauppapaikan pääkuva-alueessa
      • Pääkuva-alue on animoitu kuvakollaasi, jossa tuoteryhmän kuvat ja tuotteet vaihtuvat automaattisesti tai asiakkaan klikatessa
      • Pääkuva-alueeseen voi valita näytettäväksi vain yhden tuoteryhmän
      • Tuoteryhmä voi sisältää kuvia, tuotteita tai molempia
      • Tuoteryhmän pääkuvaan on mahdollista linkittää Youtube-video, jolloin video pyörii automaattisesti alueessa
    • Lue lisää pääkuva-alueesta

• Etusivun nostotuoteryhmät
    • Nostot ovat kauppapaikan etusivulle esille asetettuja tuoteryhmiä ja niiden tuotteita
      • Tuoteryhmien tuotteet tulevat tuoteryhmän nimen ja pääkuvan alapuolella esille
    • Klikkaa Nostotuoteryhmät -kohdassa Lisää tuoteryhmä ja valitse listalta se tuoteryhmä jonka haluat nostoksi kauppapaikan etusivulle
    • Toista kunnes olet lisännyt kaikki haluamasi tuoteryhmänostot
    • Lue tarkemmin nostoista

• Kauppapaikan valikossa näkyvät tuoteryhmät
    • Kaikki kauppasi tuoteryhmät joille olet valinnut Näytä kauppapaikassa -asetuksen, näkyvät kauppapaikan valikossa
    • Tuoteryhmän nimen alla listautuvat ko. ryhmässä olevat tuotteet, joilla on Näytä kauppapaikassa-valinta

3. Aseta kauppapaikan alalaidan infoteksti ja valitse mitä tietoja näytetään alalaidassa

4. Valitse kauppapaikallesi haluamasi väriteema ja tee muut kauppapaikan asetukset

5. Tarkista että kaupassasi on asetettuna tuotteiden ostoprosessin kannalta tärkeät asiat

6. Käy testaamassa tuotteidesi näkymistä ja tilausprosessia kauppapaikallasi osoitteessa kaupantunniste.johku.com ja tarvittaessa tee muutoksia Johkussa

Tämän jälkeen kauppapaikkasi on toimintavalmis!