Kauppapaikka on kokonaan Johkun asetusten kautta koostettava sivukokonaisuus tuotteidesi myyntiin. Määrittelet Johkun asetuksista löytyvässä Kauppapaikka-osiossa, mitä tuotteita ja tuoteryhmiä haluat asettaa esille myyntiin. Kauppapaikka näkyy osoitteessa kaupantunniste.johku.com.

Yleistä kauppapaikasta

Kauppapaikan rakenne

• Kauppapaikka koostuu
    • Etusivusta
    • Valikosta
    • Ala- ja yläreunan logo-, esittelyteksi- ja muista sisällöistä
  • Kauppapaikka on valmiiksi täysin responsiivinen
  • Lue lisää kauppapaikan rakenteesta

Kauppapaikan ulkoasu

• Kauppapaikan elementit ja niiden järjestys on vakiomuotoinen
    • Elementeillä tarkoitetaan sisältöjen kuten kuvien, tekstien, painikkeiden asettelua ja kokoa
  • Kauppapaikalle on valmiiksi luotuja väriteemoja joista kauppias voi valita mieleisensä
  • Kauppapaikka skaalautuu automaattisesti näytön kokoon eli on käytettävissä myös mobiililaitteissa

Tuotteiden näkyminen kauppapaikassa

• Tuotteet tuodaan kauppapaikalla esille tuoteryhmien kautta
    • Tarvitset ensin kauppaasi tuotteita ja tuoteryhmiä
    • Tuote lisätään tuoteryhmään
    • Sekä tuotteella että tuoteryhmällä tulee olla asetus "Näytä kauppapaikassa" (Myyntikanavat-välilehti)
  • Kauppapaikka koostetaan Asetuksista löytyvässä Kauppapaikka-osiossa
    • Tuoteryhmät asetetaan kauppapaikan etusivulle nostoiksi tai vain valikossa näkyväksi
    • Kun tuoteryhmä on lisätty kauppapaikalle, sen otsikon alle listataan kaikki ko. ryhmän tuotteet
    • Kauppapaikka-osiossa teet myös muut kauppapaikan asetuksia koskevat valinnat

Missä kauppapaikka näkyy asiakkaille?

• Kauppapaikka näkyy osoitteessa kaupantunniste.johku.com, jossa kaupantunniste on oman kauppasi perustamisvaiheessa luomasi tunniste
  • Kauppapaikka on mahdollista ohjata myös näkymään omassa domainissasi tai alidomainissasi
  • Kauppapaikkaa ei asenneta erikseen minnekään vaan kauppapaikkasi on heti käyttövalmis kun olet asettanut sinne tuoteryhmiä tuotteineen

Muuta

• Kauppapaikan käyttämisestä ei tule erillisiä kuukausi- tai muita kustannuksia vaan maksat vain komissiota tuotteiden myynnin pohjalta