Myyntikanavaasi käyttävän toisen Johku-kauppiaan tuotteet voit tuoda esille myytäväksi joko Johku kauppapaikalla tai omalla erillisellä sivustollasi.

1. Johku kauppapaikassa

• Myyntikanavaasi käyttävä kauppias on liittänyt tuotteitaan jakamiisi tuoteryhmiin
  • Aseta tuoteryhmä kauppapaikallesi esille valitsemallase kauppapaikan etusivulle nostoksi tai vain valikkoon
  • Tällöin ko. tuoteryhmässä tulevat esille myös jaettujen kauppojen tuotteet
  • Sekä tuoteryhmällä että esille tuotavilla tuotteilla täytyy olla valittuna "Näytä kauppapaikassa" -valinta tuoteryhmä-/ ja tuotesivun Myyntikanavat-välilehdellä jotta ne tulevat julkisesti esille
  • Jos Näytä kauppapaikassa -valinta puuttuu toisen kauppiaan tuotteelta, tuote ei näy julkisesti vaikka se olisi tuoteryhmääsi liitetty

Kauppapaikalla jaettujen kauppojen tuotteet listautuvat tuoteryhmissä kuten omat kauppasi tuotteet. Jaettujen kauppojen tuotteet tunnistaa jaetun kaupan logosta tai nimestä tuotenoston alareunassa, sekä kauppiastiedoista jotka näkyvät kun jaetun kaupan tuotteen klikkaa auki sekä tilaussivun kauppiastiedoista

2. Erillisellä sivustolla Johkun valmiita tuoteupotuskoodeja käyttäen

• Johku generoi kullekin kaupan tuotteelle upotuskoodin, joka löytyy tuotesivun Myyntikanavat-välilehdeltä
  • Upotuskoodi on myös kieliversiokohtainen eli jos kaupassa on useita kieliversioita käytössä, kullekin kieliversiolla löytyy oma koodi
  • Saat tuotua jaetun kaupan tuotteen erilliselle sivustolle esille kun pyydät kauppiasta toimittamaan tuotteidensa upotuskoodit sinulle, ja asetat ko. koodit suoraan sivun html-koodin sekaan
  • Katso myös ostoskoria koskevat huomiot alempana tällä sivulla

3. Erillisellä sivustolla tuoteryhmäkohtaisesti integroiden

• Myyntikanavaasi käyttävä kauppias on liittänyt tuotteitaan jakamiisi tuoteryhmiin
  • Integroit tuoteryhmät sivustolle Johkun json-tietojen avulla
  • Kaikki tuotteet, jotka on liityetty ko. tuoteryhmiin, tulevat esille sivustolla integroinnin myötä
  • Tarkemmin tietoa integroinnista
  • Katso myös ostoskoria koskevat huomiot alempana tällä sivulla

Ostoskorin toiminta jaetussa kaupassa

1. Johku kauppapaikka

2. Ostoskorin toiminta erillisellä sivustolla

• Johkun valmiita upotuskoodeja käytettäessä sekä tuoteryhmiä integroitaessa täytyy sivuille lisätä myös ostoskorin upotuskoodi
  • Jaetun kaupan ostoskorin upotuskoodi on muotoa
    <script type="text/javascript" src="https://johku.com/embed/basket/?shopId=omakauppasi&extraShopIds=jaettukauppa1,jaettukauppa2,jaettukauppa3"></script>

jossa omakauppasi on oman kauppasi tunniste ja jaettukauppa1, jaettukauppa 2 jne. myyntikanavaasi käyttävien muiden kauppojen tunnisteita

• Lisää ostoskorikoodiin kaikkien jaettujen kauppojen tunnisteet pilkuilla erotettuina ja lisää koodi sivullesi

• Jos ostoskorikoodia ei lisää, asiakas etenee tuotteen valinnan jälkeen suoraan tilaussivulle eikä siten voi ostaa useampia Johku-tuotteita samalla kertaa