Kuljetustuotteen ajoaikataulu määräytyy kahdesta paikasta:

Varausten alkaminen ja päättyminen -kohta määrittelee moneltako ajo alkaa lähtöpisteestä valittuna päivänä. Saapumisaika määräytyy automaattisesti sen pysäkin aikavälistä, minkä asiakas valitsee päätepisteeksi.

Tuotteessa ja asiakkaan varauksessa tämä varauksen aika esitetään muodossa Lähtöaika - Saapumisaika.

Lähtöajan/-aikojen asettaminen

• Klikkaa kuljetustuotteen Saatavuus-välilehdellä Varausten alkaminen ja päättyminen-kohdassa Lisää
  • Valitse kellonaika
  • Lisäksi voit valita että ko. lähtöaika koskee esim. vain tiettyjä viikonpäiviä (valitse vain halutut viikonpäivä) tai päivämääriä (valitse päivämääräväli jota lähtöaika koskee)
  • Valitse reitti, jolla tämä lähtöaika on voimassa (meno)
  • Klikkaa Ok
  • Luo samalla tavalla kaikki mahdolliset lähtöajat
  • Jos tuotteella on paluureitti asetettuna, aseta myös paluureitille omat lähtöajat (eli reittivalinnasta valitaan paluureitti)
  • Tallenna

Esimerkki kuljetustuotteen asiakkaalle näkyvästä aikataulusta:

• Lähtöpiste eli 1. pysäkki on Rovaniemi
  • Kemi-pysäkille on asetettu aikaväli 90 minuuttia eli 90 minuuttia Rovaniemeltä
  • Lähtöajoiksi on asetettu klo 8 ja klo 18
  • Asiakas voi valita klo 8 lähdön jolloin hän on Kemissä klo 9.30, tai klo 18 lähdön jolloin on Kemissä klo 19.30