Resurssin vaihto toiseksi täytyy yleisimmin tehdä tuotteen kopioinnin jälkeen, jos tuotteella ei haluta säilyttää alkuperäisen tuotteen resurssia.

Tuotteen resurssia tai resurssipoolia ei voi poistaa tuotteesta jos se on ainoa ko. tuotteella oleva resurssi tai resurssipooli. Siksi tuotteelle täytyy ensin lisätä uusi resurssi/resurssipooli, jonka myötä Poista tästä tuotteesta -valinta tulee esille.

Resurssin vaihtaminen toiseen

• Klikkaa tuotteen Saatavuus-välilehti auki
  • Klikkaa
    • Liitä resurssi, jos haluat liittää tuotteeseen yksittäisen resurssin
    • Liitä resurssipooli, jos haluat liittää tuotteeseen resurssipoolin

• Vahvista tallentaminen ennen resursin lisäämistä, kun Johku kysyy sitä

• Valitse resurssi tai resurssipooli alasvetovalikosta ja klikkaa OK
    • Voit käyttää hakutoimintoa syöttämällä resurssin nimen tai osan nimeä

• Jos resurssia ei vielä ole olemassa, saat sen luotua kirjoittamalla resurssille nimen Liitä resurssi-kenttään ja klikkaamalla alapuolelta Add [resurssinnimi]... ja sen jälkeen OK

• Resurssi tulee mukaan tuotteeseen siellä olevan resurssin seuraksi
  • Tuotteeseen liitettyjen resurssien/resurssipoolien otsikkoriville tulee esille Poista tästä tuotteesta -valinta
  • Klikkaa Poista tästä tuotteesta -linkkiä sen resurssin tai resurssipoolin kohdalla jonka haluat poistaa tästä kyseisestä tuotteesta

• Vahvista poisto klikkaamalla OK

• Tuotteeseen jää vain lisätty resurssi eli alkuperäinen poistuu tältä tuotteelta
  • Poista tästä tuotteesta -linkkiä ei enää näy jos resurssi/resurssipooli on ainoa tuotteella oleva
  • Tarkista resurssin/resurssipoolin asetukset  että ne ovat haluamasi