Tuotteen esikatselu onnistuu tuotesivun Myyntikanavat -välilehdeltä löytyvän Esikatsele Johku-kauppapaikassa -painikkeen kautta. Painike avaa tuotesivun sellaisena kuin se olisi esillä Johku-kauppapaikassa.

Huomioi, että tuotteelle on valittava Myyntikanavat-välilehdellä Näytä kauppapaikassa -valinta, jotta sitä voi esikatsella.

Esikatselun suora linkki on muotoa

https://[kaupantunnus].johku.com/fi_FI/products/[tuotenumero]-[kaupantunnus]-preview

Tuotteen esikatselu ennen kauppapaikalle esille asettamista

• Mene tuotesivun Myyntikanavat-välilehdelle
  • Klikkaa Johku kauppapaikka -otsakkeen alta Näytä kauppapaikassa
  • Älä aseta tuotetta vielä mihinkään tuoteryhmään
  • Klikkaa Esikatsele Johku -kauppapaikassa -painiketta

Johkun tuote-upotteen esikatselu

Jos käytät Johkun upotuskoodeja/tuote-upotteita omalla sivustollasi, saat esikatseltua upotetta suoraan Myyntikanavat-välilehdellä Upotteen esikatselu -kohdassa.

Upotteessa näytettäviin tietoihin vaikuttavat samakka välilehdellä valitsemasi upotteen asetukset.