Johkussa on mahdollista ottaa käyttöön Ropo24-laskutuspalvelu. Tällöin tositteet siirtyvät Ropoon automaattisesti, ja Ropo hoitaa laskuttamisen ja maksuseurannan. Tutustu tarkemmin: https://johku.fi/laskutuspalvelu

Kustannuspaikan lisääminen Ropo24-palveluun

Jotta Ropo24-laskutuspalvelu toimii Johkun kanssa, tarvitset Ropoon kustannuspaikan Johkulle.

• Kirjaudu Ropoon tunnuksillasi
  • Klikkaa valikosta Asetukset
  • Klikkaa Tilikartat ja kustannuspaikat

• Mene välilehdelle Kustannuspaikka
  • Klikkaa Lisää uusi kustannuspaikka

• Anna kustannuspaikalle tiedot
  • Ota kustannuspaikan id-numero talteen

• Syötä Ropolta saamasi asiakastunnus ja API-avain, sekä luomasi kustannuspaikan id Johkussa Asetukset > Maksaminen -sivulla kohtaan Ropo-lasku
  • Syötä myös Lasku-maksutapaan huomautusaika- ja muut laskutusta koskevat tiedot. Jos haluat laskun kauppaasi ylmaksutavaksi, klikkaa Lasku-kohta valituksi