Tuotemallit helpottavat tuotteiden luontia - saat mallin kautta luotua tuotteen jolla on valmiiksi luotuna samat sisällöt ja asetukset kuin mallilla. Johkussa on saatavilla useita erilaisia malleja eri tarpeisiin: vuokramökkimalleja, aktiviteettimalleja, vuokrattavien tuotteiden malleja... Näitä malleja voit valita käyttöösi tuoteluonnin Yleiset mallit -kohdasta.

Jos haluat luoda oman mallin käytettäväksi jatkossa samantyyppisten tuotteiden luonnin pohjana, katso mallin luontiohje.

Tuotteen luominen mallin pohjalta

• Tuotteet-sivulla klikkaa Luo uusi
  • Valitse malli klikkaamalla sitä
    • Omat malli -kohdassa näkyvät kauppasi itse tehdyt mallit
    • Jos haluat luoda tuotteen Johkun yleisten mallien pohjalta, klikkaa Yleiset mallit ja valitse sen jälkeen haluttu malli
    • Jos kauppasi käyttää ns. jaettua kauppaa, näkyy myös Muut mallit -kohta. Ko. kohdasta voit valita muiden (myyntikanavaasi linkittyneiden) kauppiaiden jakamia tuotemalleja

• Syötä tuotteelle nimi
  • Valitse halutessasi tuoteryhmä johon tuote liitetään
  • Klikaa Ok

• Syntyy tuote niillä tiedoilla mitä tuotemalliin on asetettu
  • Syötä/täydennä tuotteelle ne tiedot, jotka eivät tule mallin pohjalta, esim. esittelytekstit ja hinnat
  • Valitse Myyntikanavat-välilehdellä  "Näytä kauppapaikalla"
  • Tallenna

• Jos et valinnut tuoteryhmää tuotteen luontivaiheessa, liitä tuote tuoteryhmään kun haluat tuotteen esille kauppapaikallesi, tai liitä tuote omalle sivustollesi esim. widgetin avulla