Tuotemallit helpottavat tuotteiden luontia, jos on tarve luoda usein samankaltaisia tuotteita.

Jotta voit luoda tuotteita mallin pohjalta, luo ensin mallit.

Tuotteen luominen mallin pohjalta

• Tuotteet-sivulla klikkaa Luo uusi
  • Valitse malli klikkaamalla sitä
    • Omat malli -kohdassa näkyvät kauppasi itse tehdyt mallit
    • Jos haluat luoda tuotteen Johkun yleisten mallien pohjalta, klikkaa Näytä ja valitse sen jälkeen haluttu malli
    • Jos kauppasi käyttää ns. jaettua kauppaa, näkyy myös Muut mallit -kohta. Ko. kohdasta voit valita muiden (myyntikanavaasi linkittyneiden) kauppiaiden jakamia tuotemalleja

• Syötä tuotteelle nimi

• Klikkaa Jatka
  • Syntyy tuote niillä tiedoilla mitä tuotemalliin on asetettu
  • Syötä/täydennä tuotteelle ne tiedot, jotka eivät tule mallin pohjalta, esim. esittelytekstit ja hinnat
  • Valitse "Näytä kauppapaikalla"
  • Tallenna

• Liitä tuote tuoteryhmään (jos käytät kauppapaikkaa) tai liitä tuote omalle sivustollesi