Sarjalippupaketit sisältävät useamman arvosetelin eli käyttökerran. Kun asiakas ostaa ko. tuotteen, hän saa yhden sarjalippukoodin jolla on x käyttökertaa.

Sarjalipuista on mahdollista muodostaa oma sarjalippukoodi kullekin käyttökerralle kahdella tapaa:

JOKO:

1. Sarjalipulla on vain yksi käyttökerta eli myydään yksittäisiä sarjalippuja

• = sarjalipun asetuksissa Arvoseteli-kohdassa on 1 x [arvoseteli]  ja sarjalipun hinta on yhden lipun hinta esim. 8 €
  • Kun sarjalippua myydään tällä tavalla yksittäin netissä tai kassalla, muodostuu kullekin sarjalipulle oma koodi
  • Jos asiakas ostaa netissä tai kassalla esim. 5 kpl näitä yksittäisiä sarjalippuja, hän saa 5 kpl koodeja, kunkin omana viestinään

TAI

2. Myynnissä on sarjalippupaketti (useampia käyttökertoja) ja arvosetelin asetuksissa on asetettuna "luodaan esikseen joka käyttökerralle"

• Klikkaa sarjalipussa käytettävän arvosetelin asetuksiin (Asetukset > POS > Arvosetelit) valituksi "Luodaan erikseen joka käyttökerralle" -kohta, joka löytyy Tästä arvosetelistä luodut arvokortit -kohdan alapuolelta

• Kun arvokortti-tuote asetetaan myyntiin siten että se sisältää useamman arvosetelin eli käyttökerran, niin asiakkaan ostaessa tuotteen hän saakin jokaiselle käyttökerralle oman koodin
  • Eli jos paketti sisältää esim. 4 arvoseteliä, asiakas saa tuotteen ostaessaan 4 koodia
  • Kaikki koodit tulevat samassa viestissä, eivät erillisinä viesteinä kuten vaihtoehdossa 1