Kirjautuminen Johkuun (ylläpito ja kassaympäristön käyttö)

1. Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa:

jossa kaupantunniste-tekstin tilalla oman kauppasi tunniste

• Kaupan tunniste on se, jonka olet asettanut kaupallesi Johkun tilausvaiheessa, ja joka näkyy kauppasi url-osoitteessa. Lisätietoa
    • Esimerkki: Kauppa on perustettu tunnisteella "minnanyritys". Kirjautumisosoite olisi silloin app.johku.com/minnanyritys

2. Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, jotka olet joko asettanut itse Johkua perustaessa tai jotka olet saanut kauppiaalta/ylläpitäjältä
    • Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, ota yhteyttä Johku-kauppiaaseen tai kauppiaan yhteyshenkilöön tunnusten luomiseksi
    • Jos olet unohtanut salasanasi, katso ohjeet täältä

3. Valitse kirjautumisen jälkeen käyttöliittymistä Ylläpito
    • Ylläpito-käyttöliittymä on automaattisesti kauppaasi syntynyt käyttöliittymä, joka sisältää kaikki Johku-ylläpidon yleiset elementit ja myös kassaympäristön toiminnot
    • Mikäli kyseessä ei ole vasta perustettu Johku-kauppa, niin kauppa voi sisältää myös muita aiemmin luotuja käyttöliittymiä, jotka ovat Ylläpidon ohella valittavissa
    • Huomioi että selaimessasi esille tuleva näkymä (käyttöliittymän esille asetetut toiminnot) voi vaihdella valitun käyttöliittymän mukaan
    • Jos aiemmin käytössäsi on ollut Johkun kassaympäristö, katso kirjautumiseen liittyvät erityishuomiot

4. Käyttöliittymävalinnan jälkeen avautuu ko. käyttöliittymä hallintatyökaluineen

Huomioithan, että tämä Johkun tukisivusto on erillinen järjestelmä jota käytämme vain vastataksemme Johku-kauppiaiden kysymyksiin ja asiakaspalveluun. Tukisivusto ei ole yhteydessä Johku-järjestelmään.

Tukisivustolle rekisteröinti/kirjautuminen ei tarkoita Johkuun kirjautumista vaan tukisivustolle kirjautumalla voit ainoastaan seurata omia tukipyyntöjäsi. Tukisivuston tunnuksilla ei voi kirjautua Johkuun (ellet luo samoja tunnuksia molempiin).

Johkuun kirjautuminen tapahtuu osoitteessa