Kirjautuminen Johkuun (ylläpito)

• Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://johku.com/login/
  • Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi jotka olet joko asettanut itse Johkua perustaessa tai jotka olet saanut kauppiaalta/ylläpitäjältä
  • Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, ota yhteyttä Johku-kauppiaaseen tai kauppiaan yhteyshenkilöön tunnusten luomiseksi
  • Jos olet unohtanut salasanasi, katso ohjeet täältä
  • Huom! Kassakäyttäjä-oikeuksin luoduilla tunnuksilla ei voi kirjautua Johku ylläpitoon vaan niillä kirjaudutaan ainoastaan Johku kassaan

Kirjautuminen Johku kassaan

• Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://pos.johku.com/[kaupantunnus]
  • Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi jotka olet joko asettanut itse Johkua perustaessa tai jotka olet saanut kauppiaalta/ylläpitäjältä
  • Jos sinulla ei ole vielä kassatunnuksia, ota yhteyttä Johku-kauppiaaseen tai kauppiaan yhteyshenkilöön tunnusten luomiseksi
  • Jos kaupassasi ei ole vielä kassaa luotuna, katso ohjeet täältä

Huomioithan, että tämä Johkun tukisivusto on erillinen järjestelmä jota käytämme vain vastataksemme Johku-kauppiaiden kysymyksiin ja asiakaspalveluun. Tukisivusto ei ole yhteydessä Johku-järjestelmään.

Tukisivustolle rekisteröinti/kirjautuminen ei tarkoita Johkuun kirjautumista vaan tukisivustolle kirjautumalla voit ainoastaan seurata omia tukipyyntöjäsi. Tukisivuston tunnuksilla ei voi kirjautua Johkuun (ellet luo samoja tunnuksia molempiin).

Johkuun kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://johku.com/login/Voit kirjautua Johkuun myös johku.fi -sivustolta.