Johku generoi kaikista tuotteista automaattisesti ns. upotuskoodin, jonka voi asettaa oman www-sivuston sivulle html-koodin sekaan haluttuun paikkaan, tai vaikka useampaankin paikkaan.

Upotuskoodi löytyy tuotesivun Myyntikanavat-välilehdeltä kohdasta Tuotteen upotuskoodi.

Huomioi että upotuskoodille luodaa automaattisesti myös kieliversiot jos kaupassa on useita kieliä käytössä. Jotta saat esille tuotteen tietyn kieliversion upotuskoodin, klikkaa tuotesivun ylälaidasta esile haluamasi kieli ja kopioi sitten upotuskoodi samalta Myyntikanavat-sivulta. Valitun kieliversion näkee harmaasta kielitiedosta koodikohdan yläpuolella. Kieliversiotieto näkyy koodissa locale ja version -kohdissa, esim. "locale=en_US&version=en_US" on englanti-versio.

Tuoteupotteen sisältö

Kun upotuskoodin lisää sivulle, tulee esille Johkun määrättymuotoinen tuoteupote. Tuoteupotteessa näytettäviä sisältöjä voi valita Upotteen asetukset-kohdasta:

• Nimi = Tuotteen nimi
  • Selite = Tuotteen lyhyt kuvaus -kenttään kirjoitettu teksti
  • Varastosaldo = Tuotteen varastosaldo. Näkyy vain ostettava tuote -tyyppisillä tuotteilla
  • Kuva = Tuotteen pääkuva
  • Hinta = Tuotteen oletushinta
  • Painikkeen teksti = Kauppiaan itse asettama painiketeksti. Jos kohdan jättää tyhjäksi, käytetään Johkun oletuspainiketekstejä eli Osta tai Varaa tuotetyypistä riippuen

Lisäksi esille tulee kalenteri, mikäli kyseessä on varattavan tuotteen upote.

Upotetta voi esikatsella Upotteen esikatselu -kohdassa.

Tuoteupotuksella on vakioulkoasu, mutta sivuston koodari voi halutessaan muokata upotteen tyylejä (esim. värejä) sivustolla muokkaamalla sivun CSS-tyylitiedostoa.

Pieni Johku-merkintä tulee tuoteupotteen alareunaan automaattisesti.

Ostoskorin ja vapaiden kohteiden haun upotuskoodit

Myyntikanava-välilehdellä on lisäksi automaattisesti generoidut upotuskoodit ostoskorille ja vapaiden kohteiden haulle.

• Korin upotuskoodi täytyy liittää sivun html-koodiin, jos haluaa että asiakas voi liittää tilaukseensa useammanlaisia tuotteita, eli valitut tuotteet menevät ostoskoriin odottamaan että asiakas vie tilauksen loppuun
    • Ilman ostoskoria tuotteen valitessa avautuu suoraan tilaussivu jolta asiakas siirtyy suoraan maksuprosessiin ilman mahdollisuutta jatkaa ostoksia
    • Vain yksi ostoskori-upotuskoodi/sivu
  • Vapaiden kohteiden haku -koodin avulla sivulle saa esille toiminnon jolla voi etsiä vapaita Johku-tuotteita sivustolla
    • Tuotteet tulevat esille ko. hakutoiminnossa vain jos niillä on valittu Saatavuus-välilehdellä Näytä saatavuushaussa -kohdassa "Aina"
    • Vain yksi vapaiden kohteiden haku -upotuskoodi/sivu
  • Huomioi että samaan tapaan kuin tuotteen upotuskoodi, myös ostoskori- ja vapaiden kohteiden haku -koodi ovat kieliversioituja