Johku Printerissä tulostinvalintoja muuttaessa voi joskus jäädä vanhat tulostinvalinnat ohjelman "muistiin". Tämä näkyy niin että tulostus tapahtuu vanhalta tulostimelta vaikka ko. tulostinta ei olisi enää valittu Johku Printeriin. 


Tällaisissa tapauksissa täytyy Johku Printer resetoida seuraavasti:

  • Mene Johku Printeriin
  • Vie hiiri tyhjään kohtaan Johku Printer -ikkunaa ja paina vasen shift+control+k
  • Avautuu logi-ikkuna, josta mennään välilehdelle Application ja valitaan vasemmasta valikosta Clear Storage. Sivulla klikataan Clear site data -painiketta



  • HETI tuon jälkeen (sulkematta/kirjautumatta ulos Johku Printeristä) avataan Task Manager ja suljetaan sieltä Johku Printer -taskit End Task-napilla
  • Palaa takaisin Johku Printer-ikkunaan, joka pyytää nyt kirjautumaan uudelleen

  • Kirjaudu sisään, ja tee uudelleen tulostinvalinnat