Huomioithan, että tämä Johkun tukisivusto on erillinen järjestelmä jota käytämme vain vastataksemme Johku-kauppiaiden kysymyksiin ja asiakaspalveluun. Tukisivusto ei ole yhteydessä Johku-järjestelmään.

Tukisivustolle rekisteröinti/kirjautuminen ei tarkoita Johkuun kirjautumista vaan tukisivustolle kirjautumalla voit ainoastaan seurata omia tukipyyntöjäsi. Tukisivuston tunnuksilla ei voi kirjautua Johkuun (ellet luo samoja tunnuksia molempiin).

Johkuun kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://johku.com/login/Voit kirjautua Johkuun myös johku.fi -sivustolta.

Jos olet unohtanut salasanasi tai haluat muuttaa salasanasi Johku-kirjautumiseesi, saat vaihdettua salasanan seuraavasti:

• Mene Johkun kirjautumissivulle https://johku.com/login/
  • Klikkaa Salasana hukassa? -linkkiä

• Syötä avautuviin kenttiin sähköpostiosoitteesi sekä Johku-kauppasi tunnus eli tunniste. Tunniste näkyy Johku-kauppasi osoitteessa [tunniste].johku.com ja kirjoitetaan pienaakkosin yhteen
  • Klikkaa Vaihda salasana -painiketta

• Johku lähettää salasananvaihtolinkin sähköpostiosoitteeseesi otsikolla "[johku] Salasanan vaihto"
  • Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä
  • Syötä uusi salasana linkistä avautuvaan sivuun ja klikkaa lopuksi Vaihda salasana

Tämän jälkeen pääset kirjautumaan Johku-kauppaasi uudella salasanallasi.