Kassalla tarkoitetaan Johku kassaa toimintoineen, joka näkyy osoitteessa pos.johku.com/[kaupantunnus]. Kassoja voi luoda useampia esim. jos kauppiaalla on useampia toimipisteitä; myyntiraportteihin kunkin kassan myynnit voi eritellä tarvittaessa.

Luo kassa

• Klikkaamalla POS-osiossa Kassa-välilehdellä "Uusi kassa" -painiketta
  • Anna kassalle nimi ja klikkaa OK
  • Tallenna

Luo tarvittaessa useampia kassoja.

Tämän jälkeen voit siirtyä komponenttien luontiin ja kassan käyttöliittymän koostamiseen niiden avulla; eli määrittelemään, mitä tuotteita ja toimintoja kassanäkymässä haluat olevan.