Newland-lukijan käyttöönottoa ja asetuksia hallitaan viivakoodien avulla eli lukemalla viivakoodi lukijalla.
Alla useimmin tarvittavien asetusten koodit kuvina. Koko ohjekirjan voit ladata tämän sivun lopusta.

Lukijan käyttöönotto (Bluetooth-yhteys):

• Lukijan asettaminen Bluetooth-moodiin
    • Jos lukijassa palaa punainen valo, laite ei ole vielä Bluetooth-moodissa. Lue silloin allaoleva Bluetooth Mode -koodi

• Lukijan olemassaolevan parituksen purkaminen
    • Jos lukija on ollut aiemmin paritettuna toiseen koneeseen/laitteeseen, täytyy paritus purkaa lukemalla Delete Bluetooth Pairing -koodi, jotta lukijaa voi käyttää uudella koneella/laitteella
    • Lukija voi olla paritettuna vain yhteen koneeseen/laitteeseen kerrallaan

• Lukijan parittaminen koneeseen/laitteeseen
    • Skannaa lukijalla allaoleva HID-koodi
    • Yhdistä lukija laitteeseen (Bluetooth)

Lukijan käyttöönotto (USB-yhteys):

Kielen vaihtaminen suomeksi

• Jos koodia lukiessa tulee virhe, varmista että lukijan kieleksi on asetettu suomi lukemalla allaoleva Finland-koodi

Lukijan lukunopeuden muuttaminen

• Oletuksena lukijan Inter-Character Delay on 15 ms
  • Mitä pienempi lukema on, sitä suurempi on lukijan lukunopeus
  • Muuttaaksesi lukunopeutta, lue allaolevista koodeista haluamasi
  • Jos et ole varma lukijan nykyisestä lukunopeudesta, Query Inter-Character Delay -koodilla saat sen selville

0-alkuisten EAN-koodien luenta

Jos käytät EAN-koodien luentaa kassalla, ja tuotteissa on 0-alkuisia koodeja, skannaa allaoleva koodi jotta saat skanneriin asetuksen joka tukee 0-alkuisten koodien luentaa.

Newland BS80 ohjekirja

Lataa Newland-koodinlukijan ohjekirja alalaidasta (pdf, englanniksi)

• Lukijan paritus/purku s.7-8 (pdf-sivu 23)
  • Kielenvalinta: s. 27 (pdf-sivu 43)
  • Lukijan käytön nopeutus: s.34 (pdf-sivu 50)