Elokuvia varten tarvitset teatteri-resurssit eli salit sekä resurssipoolin, johon ne on lisätty. Jos et ole vielä luonut näitä, lue ensin niiden luontiohjeet täältä.

Elokuvan luominen

• Klikkaa Tuotteet-sivulla painiketta Luo uusi
    • Voi olla kätevintä aloittaa elokuvan luominen suoraan Elokuvat-tuoteryhmän näkymästä, eli klikataan Tuotteet-sivulla ensin tuoteryhmää (kansiokuvake) "Elokuvat", jolloin se tulee Tuotteet-sivun rajaukseksi. Kun sitten tällä sivulla ollessa luo uuden elokuvan, elokuva liittyy automaattisesti Elokuvat-tuoteryhmään.

• Syötä elokuvalle nimi ja valitse tuotetyypiksi painikkeista Elokuva (Tapahtuma). Klikkaa ikkunassa Jatka

• Valitse Saatavuus-välilehti ja valitse Lisää aiemmin luotuja teattereita. Klikkaa Vahvista

• Vahvista tallennus-popup klikkaamalla Ok

• Klikkaa Liitä resurssipooli  ja hyväksy tallennus-popup klikkaamalla Ok

• Valitse listalta teatterille luotu resurssipooli, joka sisältää teatterin elokuvasalit ja klikkaa Ok. Katso resurssipoolin luomisen ohjeet täältä

• Nyt elokuvan saatavuus on määritelty eli varaukset kohdistuvat poolissa oleviin teatteri-resursseihin (saleihin) ja näytöksiä voi asettaa salikohtaisesti myyntiin